Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κωμικές καταστάσεις με Μπαλτάκο και ολιστική μελέτη

Κωμικές καταστάσεις με Μπαλτάκο και ολιστική μελέτη
Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2022 - 21:04
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μονά ζυγά δικά του τα θέλει ο Τάκης Μπαλτάκος καθώς για τον πρόεδρο της ΕΠΟ τις μονές μέρες ισχύει η ολιστική μελέτη αλλά τις ζυγές γίνεται... καπνός. «Παραβιάζει την ολιστική μελέτη ο Αυγενάκης» είχε δηλώσει ο πρόεδρος της ΕΠΟ στις 21 Σεπτεμβρίου, με αφορμή την υπόθεση της εγγραφής των σωματείων στο «μητρώο της ΓΓΑ». «Η ολιστική μελέτη δε δεσμεύει την Ομοσπονδία» ανέφερε στις 28/9, με αφορμή την υπόθεση του Φιλιππούση ο οποίος παραμένει εκτελεστικός διευθυντής αν και για την θέση προβλέπεται διεθνής διαγωνισμός.

Πρόκειται για τρομερά πράγματα. Πάντως, έπεσαν οι μάσκες καθώς η ουσία είναι ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος δεν θέλει την ολιστική μελέτη. «Η ολιστική μελέτη δε δεσμεύει την Ομοσπονδία» είναι αποκαλυπτική ως δήλωσή του.

«Ο κ. Μπαλτάκος καλό θα είναι να θυμάται τι έχει πει στο πρόσφατο παρελθόν, να θυμάται ότι τέλος Ιουλίου μας ζήτησε και περάσαμε στη Βουλή ολιγοήμερη παράταση για να εγγραφούν τα σωματεία στο Μητρώο και να μην υποπίπτει σε γκάφες με ασυναρτησίες και ανυπόστατες θέσεις, εξαιτίας των ακροδεξιών απωθημένων του», τον κατηγόρησε ο Αυγενάκης για το θέμα του μητρώου της ΓΓΑ στις 26 Σεπτεμβρίου.

Τα ίδια έλεγε και για τον Αυγενάκη. Εκεί που δήλωνε ότι δεν θα συναντηθεί μαζί του, τελικά έκανε ραντεβού στο υφυπουργείο Αθλητισμού στο τέλος Ιουλίου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ από την αρχή έδειξε ότι δεν ήθελε την ολιστική μελέτη. Όμως, όπως ξέρει και ο ίδιος, είναι αποτέλεσμα της συμφωνίας του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν και τον τότε αντιπρόεδρο της FIFA, Κρεγκ Κλαρκ. Επίσης, η ελληνική κυβέρνηση υλοποίησε το μέρος που την αφορά, σε αντίθεση με τον ΕΠΟ που την έχει κάνει «λάστιχο». Δηλαδή, υλοποιεί μόνο όσα την βολεύουν. Π.χ. δημιούργησε θέση εκτελεστικού διευθυντή αλλά δεν κάνει διεθνή διαγωνισμό για να την καλύψει...

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης