Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η δοκιμή με τους τρεις στόπερ

Η δοκιμή με τους τρεις στόπερ
Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2022 - 22:19

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τελική ευθεία για το ματς με την Καραμπάγκ, την Πέμπτη (6/10) στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Με τους «ερυθρόλευκους» να συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, με… φόντο τη μεγάλη ευρωπαϊκή «μάχη» στον Ναό, με τους πρωταθλητές Αζερμπαϊτζάν.

Ο Μίτσελ καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς της Πέμπτης, δοκιμάζοντας την Τρίτη (4/10) στο Ρέντη τρίαδα στην άμυνα του Θρύλου. Ο Ισπανός τεχνικός των Πειραιωτών σκέφτεται το 3-5-2 κόντρα στην Καραμπάγκ και κάνει αρκετές δοκιμές πάνω σε αυτόν τον σχηματισμό.

Την Τρίτη, λοιπόν, ο 56χρονος κόουτς δοκίμασε τους Βρσάλικο, Παπασταθόπουλο και Σισέ στο κέντρο της άμυνας των «ερυθρόλευκων» και τους Άβιλα και Ρέαμπτσιουκ στα άκρα, δεξιά και αριστερά. Ωστόσο, δεν έχει αποφασίσει ακόμα ο Μίτσελ για την ενδεκάδα των πρωταθλητών Ελλάδας στο κρίσιμο ματς της Πέμπτης, στο Φαληρικό γήπεδο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

«Bakagoal» τον Οκτώβριο!

«Bakagoal» τον Οκτώβριο!

Το 18% των γκολ του, ο επιθετικός του Ολυμπιακού τα έχει σκοράρει τον 10ο μήνα του χρόνου.