Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός και Καραϊσκάκη στέλνουν μήνυμα κυριαρχίας

Ολυμπιακός και Καραϊσκάκη στέλνουν μήνυμα κυριαρχίας
Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2022 - 09:54

Ο Ολυμπιακός έχει χάσει μέρος της ταυτότητάς του στο γήπεδο, με την… «παράδοση» του γηπέδου Καραϊσκάκη. Απέναντι σε ομάδες, οι οποίες έπρεπε να χάνουν… από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», ο Ολυμπιακός έδωσε δικαιώματα. Στα προκριματικά της Ευρώπης, αλλά και πέρυσι, «χάλασε» την εικόνα του και έδωσε το δικαίωμα στους αντιπάλους του, να έρχονται στο Καραϊσκάκη και να θεωρούν εαυτούς σίγουρους ότι θα φύγουν με αποτέλεσμα. Ανεπίτρεπτο και άπαντες εντός των τειχών του Θρύλου το γνωρίζουν καλά. Και η αρχή για να αλλάξει αυτό, μπορεί και πρέπει να γίνει από το βράδυ της Πέμπτης.

Απέναντι στην Καραμπάγκ ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να στείλει μήνυμα. Σαφές και ξεκάθαρο. Ότι από το γήπεδο Καραϊσκάκη κανείς δεν θα μπορεί να φεύγει… όρθιος και ευχαριστημένος. Θα πρέπει άπαντες να φεύγουν με σκυμμένο το κεφάλι και με ήττα. Όπως συνέβαινε κατά κόρον στο παρελθόν, ακόμη και αν απέναντί του ο Θρύλος είχε μεγαθήρια…

Ο Ολυμπιακός της Ευρώπης πρέπει να επιστρέψει! Η ομάδα του Πειραιά οφείλει να κερδίσει ξανά το «κάστρο» της και να αρχίσει εκ νέου να δείχνει ότι από αυτό κανείς δεν θα περνάει… Ας αρχίσει ο Μίτσελ και η ομάδα του από την Καραμπάγκ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Χτίζει αυτοπεποίθηση

Χτίζει αυτοπεποίθηση

Η νίκη και το μηδέν παθητικό με τον Ατρόμητο δίνουν στο Τζολάκη την ώθηση η οποία απαιτείται, ενόψει Καραμπάγκ.