Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πλάνο με τον «ελαφρύ» σέντερ φορ

Το πλάνο με τον «ελαφρύ» σέντερ φορ
Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2022 - 10:57

Μοιάζει ως το πιο πιθανό, ο Μίτσελ να προχωρήσει στην επιλογή του Πεπ Μπιέλ για την επίθεση, στο ματς με την Καραμπάγκ. Ο Ουί Τζο Χουάνγκ κάνει αγώνα δρόμου, όμως όπως φαίνεται δύσκολα θα είναι στο 100% ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα του Θρύλου. Και αυτή τη στιγμή μοιάζει πιο πιθανό ο Ολυμπιακός να κατέβει με τον Ισπανό στην κορυφή, σε αυτό το ματς. Το «μοντέλο» με τον «ελαφρύ» σέντερ φορ μπορεί να λειτουργήσει, εφόσον ο Ολυμπιακός παίξει έξυπνα και με πλάνο να χτυπήσει ιδανικά στην κόντρα. Ο Μπιέλ έχει το γκολ και ο Θρύλος μπορεί να τον εκμεταλλευτεί, εφόσον οι παίκτες γύρω του λειτουργήσουν σωστά και δημιουργήσουν ευκαιρίες.

Στον πάγκο ο Μίτσελ θα έχει και τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος μπορεί να παίξει έναν ρόλο παρόμοιο με εκείνον του Πεπ Μπιέλ. Ο Μαυριτανός φορ είναι αυτό που λέμε «ελαφρύς» σέντερ φορ. Και ας είναι πολύ δυνατός, σε βαθμό… τανκ. Είναι περιφερειακός, δεν είναι σέντερ φορ περιοχής. Με αυτή την έννοια το λέμε το «ελαφρύς».

Πιο δύσκολα θα δούμε την Πέμπτη τον Ουί Τζο. Θα το κρίνει η ετοιμότητά του στη σημερινή προπόνηση (19:00) και ο Μίτσελ θα αποφασίσει. Όλα όμως δείχνου Μπιέλ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης