Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η FIFA αποθεώνει τους Χουάνγκ του Ολυμπιακού!

Η FIFA αποθεώνει τους Χουάνγκ του Ολυμπιακού!
Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2022 - 23:11

Αφιέρωμα στην Νότια Κορέα έκανε η ιστοσελίδα της FIFA, με αφορμή την παρουσία της στο Mundial του Κατάρ. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στους πέντε ποδοσφαιριστές, πάνω στους οποίους «ποντάρει» πολλά ο Πάουλο Μπέντο, για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μεταξύ αυτών, είναι και οι Ίνμπομ Χουάνγκ και Ουί-Τζο Χουάνγκ, του Ολυμπιακού.

Τα άλλα τρία ονόματα, είναι αυτά των Σον (Τότεναμ), του Μιν-Τζαέ (Νάπολι) και του Γου Γιουνγκ Τζουνγκ της Αλ Σαντ.

Για τον Ίνμπομ υπάρχει, μάλιστα, η αναφορά: «Αυτός είναι το επίκεντρο της τακτικής του προπονητή Μπέντο, μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ σαν παίκτης τύπου 10 και παίζει σαν νούμερο 8 ή δίνει μια αίσθηση σταθερότητας στην ομάδα μπροστά στην άμυνα σαν νούμερο 6. Είναι ένας πολύπλευρος παίκτης».

«Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι ο Σον Χιουνγκ-Μιν, είναι o κορυφαίος σκόρερ της Κορέας, αλλά ο παίκτης που σημείωσε τα περισσότερα γκολ υπό τις οδηγίες του Πάουλο Μπέντο, δεν ήταν ο Σον Χιουνγκ-Μιν (12 γκολ), αλλά ο Χουάνγκ Ουι-Τζο (15 γκολ)», έγραψε η FIFA για τον Ουι-Τζο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Θρύλος είσαι...

Θρύλος είσαι...

Πίστη στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού για νίκη επί της Καραμπάγκ, την Πέμπτη (6/10, 22:00).