Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός φορά ξανά το ευρωπαϊκό του κοστούμι!

Ο Ολυμπιακός φορά ξανά το ευρωπαϊκό του κοστούμι!
Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2022 - 09:41

Θρύλε γερά, Ευρώπη ξανά! Ο Ολυμπιακός φορά ξανά το ευρωπαϊκό του κοστούμι! Απόψε στις 22:00 η σημαντική «μάχη» με αντίπαλο την Καραμπάγκ, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Ο Ολυμπιακός επιστρέφει μπροστά στο κοινό του, για ακόμη ένα ευρωπαϊκό ματς, με ιδιαίτερη σημασία βαθμολογική και όχι μόνο.

Το αποψινό είναι το πρώτο ευρωπαϊκό ματς του Μίτσελ, στη δεύτερη θητεία του στον Θρύλο. Το πρώτο και πολύ σημαντικό, αφού ο Ολυμπιακός ΠΡΕΠΕΙ να το πάρει. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος, εάν ο Θρύλος θέλει να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης στο Europa League και να συνεχίσει και το 2023 να παίζει στη διοργάνωση, διεκδικώντας μια καλή παρουσία και περισσότερες προκρίσεις.

Προβλήματα υπάρχουν και πάντα θα υπάρχουν. Ο Ολυμπιακός έχει απουσίες, όμως είναι έτοιμος να τις «παλέψει» και να τις ξεπεράσει, για να πάρει από το ματς αυτό το οποίο θέλει. Και αυτό δεν είναι άλλο από τη νίκη. Με την αύρα του νέου προπονητή του και την ποιοτική ομάδα του, ο Θρύλος ρίχνεται ξανά στη «μάχη» της Ευρώπης, για να βγει νικητής.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Βραδιά αντίδρασης!

Βραδιά αντίδρασης!

Η σημασία του αποψινού (22:00) ματς είναι τεράστια. Το γνωρίζουν άπαντες, στο λιμάνι.

Θρύλος είσαι...

Θρύλος είσαι...

Πίστη στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού για νίκη επί της Καραμπάγκ, την Πέμπτη (6/10, 22:00).