Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προβάδισμα η τριάδα με δύο ακραία μπακ στις πτέρυγες

Προβάδισμα η τριάδα με δύο ακραία μπακ στις πτέρυγες
Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2022 - 10:54

Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι πάμε για τριάδα πίσω. Απέναντι στην Καραμπάγκ, ο Ολυμπιακός δείχνει ότι αποφασίζει να πάει σε τρεις αμυντικούς, δύο στόπερ και έναν κατά συνθήκη. Αναφερόμαστε φυσικά στην επιλογή Σωκράτη, Σισέ και Βρσάλικο. Ο Κροάτης μετατρέπεται σε κατά συνθήκη τρίτο στόπερ και μπαίνει δεξιά, στην τριάδα, δίπλα στον κεντρικό Σωκράτη και τον αριστερό Σισέ. Ο Μίτσελ το δοκίμασε ΚΑΙ χθες και έτσι όλα δείχνουν ότι προς τα εκεί πάμε, για απόψε το βράδυ.

Σε ό,τι αφορά τα άκρα, ο Μίτσελ δοκίμασε ένα σχήμα με Άβιλα και Ρέαμπτσιουκ στις πτέρυγες, δεξιά και αριστερά αντιστοίχως. Οι δύο μπακ του θα έχει υπ’ ευθύνη τους όλη την πτέρυγα, δίνοντας βοήθειες και στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση.

Δεν θα είναι εύκολο το ματς για τον Ολυμπιακό. Η Καραμπάγκ είναι μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, η οποία πιέζει πολύ μπροστά και ψάχνει γκολ και εκτός έδρας. Ο Μίτσελ κρίνει ότι η ομάδα του χρειάζεται να θωρακίσει περισσότερο την άμυνά του, βάζοντας παράλληλα και τρεις κεντρικούς χαφ. Για αυτά όμως θα μιλήσουμε παρακάτω.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ο Εμβιλά, ο Ίνμπομ και το 50-50

Ο Εμβιλά, ο Ίνμπομ και το 50-50

Δύο από τις τρεις θέσεις στον άξονα μοιάζουν «καπαρωμένες». Μία «παίζεται» και αυτοί είναι οι παίκτες, οι οποίοι τη διεκδικούν.

Βραδιά αντίδρασης!

Βραδιά αντίδρασης!

Η σημασία του αποψινού (22:00) ματς είναι τεράστια. Το γνωρίζουν άπαντες, στο λιμάνι.