Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αλλαγή AVAR στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ

Αλλαγή AVAR στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ
Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2022 - 14:53

Ο Ολυμπιακός φουλάρει για να επιστρέψει σε ρυθμό πρωταθλήματος και μπροστά του έχει το εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ, για την έβδομη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Στις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής ο αγώνας, για τον οποίο η ΚΕΔ ανακοίνωσε μια αλλαγή, σε ό,τι αφορά τη διαιτητική ομάδα. Συγκεκριμένα στη θέση του AVAR.

Λόγω κολλήματος, εξαιρείται από τη θέση αυτή ο Ράινχαρτ Μπούξμπαουν από τον Σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής, ο οποίος είχε αρχικά οριστεί από τον Μπένετ. Τη θέση του παίρνει ο Τρύφων Πετρόπουλος, ο οποίος προστίθεται στη διαιτητική ομάδα του αγώνα στο Ηράκλειο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΕΔ: Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Ο. ανακοινώνονται οι ακόλουθες αλλαγές αξιωματούχων διαιτησίας στους αγώνες της 7ης αγωνιστικής της Superleague 1: Παναιτωλικός-Βόλος (08/10/2022, 17:00), Βασίλειος Φωτιάς αντί του Αθανασίου Τζήλου ως VAR και ΟΦΗ-Ολυμπιακός (09/10/2022, 16:00), Τρύφων Πετρόπουλος αντί του Ράινχαρντ Μπουξμπάουμ ως Assistant VAR.

Διαβάστε επίσης