Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βάλτε τις φανέλες και πάρτε το «διπλό»!

Βάλτε τις φανέλες και πάρτε το «διπλό»!
Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2022 - 12:36

Δύσκολο το ματς του Ολυμπιακού σήμερα, στην έδρα του ΟΦΗ. Στις 16:00 ο Ολυμπιακός παίζει στην έδρα των Κρητικών ένα πολύ δυνατό και πολύ σημαντικό παιχνίδι. Και θέλει να φύγει από εκεί νικητής. Να πανηγυρίσει ένα σημαντικό τρίποντο, το οποίο αν μη τι άλλο θα του δώσει ψυχολογία. Και θα τον τονώσει για τη συνέχεια. Και στην προσπάθειά του αυτή, ο Θρύλος θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές, τις υπηρεσίες των οποίων στερήθηκε μεσοβδόμαδα, στη «μάχη» με την Καραμπάγκ.

Ίνμπομ, Μπακαμπού και Χάμες επιστρέφουν στην πρώτη γραμμή και θέλουν να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό σε μια μεγάλη νίκη, στην έδρα του ΟΦΗ. Και οι τρεις ποδοσφαιριστές είναι «βαρόμετρο» για τον τρόπο με τον οποίο εμφανίζεται ο Θρύλος στο γήπεδο. Ο Χάμες είναι στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο, ένας παγκόσμιος παίκτης. Ο Ίνμπομ είναι ρυθμιστής για τον Ολυμπιακό στον άξονα, ομορφαίνει το παιχνίδι της ομάδας. Ο Μπακαμπού είναι ένας σέντερ φορ ποιοτικός και έδειξε με το «καλημέρα» ότι «έχει» το γκολ και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να παίρνει τις νίκες που χρειάζεται.

Με τις τρεις προσθήκες στην ενδεκάδα του, ο Ολυμπιακός αλλάζει σε σχέση με την Πέμπτη. Και μπορεί να διεκδικήσει καλύτερα πράγματα στην έδρα του ΟΦΗ. Και το βασικότερο; Τη νίκη. Μια νίκη καθαρή, ει δυνατόν και εμφατική. Ανάλογη της ποιότητας στην ενδεκάδα του.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης