Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Μπακού! (photo)

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Μπακού! (photo)
Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 - 17:26

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποστολή του, για τη μεγάλη «μάχη» με την Καραμπάγκ, την Πέμπτη (13/10) στο Αζερμπαϊτζάν, για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ: «Ο Ολυμπιακός αναμετράται την Πέμπτη (13/10, 19.45) με την Καραμπάγκ στο Μπακού, για την 4η αγωνιστική των ομίλων UEFA Europa League.

Μετά την προπόνηση της Τρίτης (11/10), που έγινε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, ο προπονητής κ. Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους εξής παίκτες: Ουσεϊνού Μπα, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Σισέ, Ινμπομ Χουάνγκ, Καλογερόπουλος, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κούντε, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαπουντζής, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Βρσάλικο.

Δείτε την αποστολή των Πειραιωτών:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης