Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκουρμπάνοφ: «Θα είμαστε έτοιμοι κόντρα στον Ολυμπιακό»

Γκουρμπάνοφ: «Θα είμαστε έτοιμοι κόντρα στον Ολυμπιακό»
Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 - 21:59

Δηλώσεις, μετά τη νίκη επί της Καμπάλα, για το πρωτάθλημα Αζερμπαϊτζάν, παραχώρησε ο κόουτς της Καραμπάγκ, Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ. Με τον προπονητή της ευρωπαϊκής αντιπάλου του Ολυμπιακού να τονίζει, αρχικά: «Ήταν μια πολύ σημαντική επικράτηση. Πίστευα πως οι παίκτες δεν είχαν συνέλθει από το προηγούμενο ματς. Κερδίσαμε μια καλή ομάδα, η οποία πάλεψε μέχρι το φινάλε».

Και πρόσθεσε: «Θα αρχίσουμε να ετοιμαζόμαστε για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Θέλουμε να αναλύσουμε το παιχνίδι μας και να κάνουμε τα βήματα που χρειάζονται. Υπάρχει δικαιολογημένα ένταση, οι προσδοκίες είναι υψηλές, όπως και η θέλησή μας, θα έχουμε τον χρόνο να επαναφέρουμε τους παίκτες μας σε κατάσταση ετοιμότητας, πρέπει να βελτιωθούμε. Μετά τον αγώνα μας με τον Ολυμπιακό, αυτό το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε αναβληθεί. Ήταν μια μεγάλη πτήση. Δεν συνήλθα, δεν μπορούσα να κοιμηθώ κανονικά. Δεν είπαμε τίποτα για αυτό, αφού ένα από τα παιχνίδια μας είχε αναβληθεί πριν».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης