Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς

Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς
Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 - 10:25

Σας ενημερώσαμε πριν από μερικές ημέρες, ότι το θέμα με τον Παπέ Σισέ θεωρείται λήξαν στον Ολυμπιακό. Ο Σενεγαλέζος σέντερ μπακ έμεινε εκτός αποστολής, για το ματς του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, προφανώς ως τιμωρία για το συμβάν στο παιχνίδι με την Καραμπάγκ στο Καραϊσκάκη, όμως άμεσα επανέρχεται σε δράση. Είναι κανονικά στην αποστολή, για το σημαντικό ματς στο Μπακού, του Ολυμπιακού με την Καραμπάγκ, το βράδυ της Πέμπτης. Και δεν είναι ο μόνος.

Μαζί του, στην αποστολή επανέρχεται και ο Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος απουσίασε το αμέσως προηγούμενο διάστημα, λόγω τραυματισμού. Διαφορετικός ο λόγος, ίδιο το αποτέλεσμα. Οι δύο Σενεγαλέζοι σέντερ μπακ έλειψαν από το ροτέισον της ομάδας, ο Μπα για περισσότερο καιρό. Ωστόσο τώρα επιστρέφουν.

Σισέ και Μπα είναι εδώ και δίνουν λύσεις στο κέντρο της άμυνας, καθώς οι ανάγκες εκεί μεγαλώνουν, ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Σε Ευρώπη και Ελλάδα. Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς και στον Ολυμπιακό το γνωρίζουν καλά. Ο Μίτσελ ξέρει ότι χρειάζεται όλους τους ποδοσφαιριστές του και ποντάρει αυτή τη στιγμή επάνω τους. Σισέ και Μπα δεν επιστρέφουν απλώς στην αποστολή, αλλά αναμένεται άμεσα να μπουν και σε δράση, για να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό να συνεχίσει με νίκες. Στο Europa, αλλά και στη Σούπερ Λιγκ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης