Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Βαλμπουενά τα είπε έξω από τα δόντια: «Είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά…»

Ο Βαλμπουενά τα είπε έξω από τα δόντια: «Είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά…»
Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 - 10:54

Ο Ματιέ Βαλμπουενά δεν είναι άνθρωπος που κρατάει τη γνώμη του, ούτε σκέφτεται αν αυτή αρέσει στους γύρω του… Ο Γάλλος λέει τα πράγματα όπως τα αισθάνεται. Έχει κερδίσει αυτό το δικαίωμα, έχοντας ζήσει το ποδόσφαιρο και έχοντας επιτύχει πολλά πράγματα μέσα σε αυτό. Έχοντας βαθιά γνώση του αθλήματος και ξέροντας τι συμβαίνει γύρω του. Έτσι και με την υπόθεση Εμπαπέ. Ο Γάλλος άσος ρωτήθηκε από το RMC και είπε τη γνώμη του, όπως κάνει πάντα…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

«Είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά δεν μπορεί να συμπεριφέρεται έτσι στο γήπεδο. Εάν έχεις πράγματα να τακτοποιήσεις εσωτερικά, τα τακτοποιείς. Το ότι απογοητεύθηκε με αυτό που του υποσχέθηκαν, το καταλαβαίνω. Αλλά πρέπει να συμπεριφέρεσαι ως μεγάλος άνθρωπος, ως ηγέτης», είπε χαρακτηριστικά ο Γάλλος άσος, ο οποίος για άλλη μια φορά… δεν μάσησε τα λόγια του.

Διαβάστε επίσης

Τα άκρα με Όλεγκ και «σούπερ Μάριο»

Τα άκρα με Όλεγκ και «σούπερ Μάριο»

Στο 3-5-2 ο Μίτσελ αναμένεται να βάλει τον Όλεγκ αριστερά και τον Βρουσάι δεξιά, δίνοντάς τους όλη την πτέρυγα. Τι κινδύνους και τι οφέλη μπορεί να έχει αυτό.