Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πιθανό το δίδυμο Μπουχαλάκη και Κούντε στον άξονα

Πιθανό το δίδυμο Μπουχαλάκη και Κούντε στον άξονα
Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 - 12:43

Ενισχυμένος ο Ολυμπιακός στο κέντρο του, αναμένεται να παραταχθεί στο Μπακού. Ο Μίτσελ έχει στο μυαλό του ένα πιθανό σχήμα με τρεις παίκτες στον άξονα, πίσω από δύο επιθετικούς, σε ένα 3-5-2. Σε αυτή τη διάταξη, «βλέπει» τον Μπουχαλάκη με τον Κούντε, ως δύο πιθανές λύσεις για το «6» και το «8». Κανείς εκ των δύο δεν είναι καθαρό «εξάρι», αλλά και οι δύο βοηθούν ανασταλτικά και μπορούν, παράλληλα, να προωθήσουν το παιχνίδι του Ολυμπιακού σωστά, με καλές μεταβιβάσεις και γρήγορες.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Μίτσελ το σκέφτεται, αλλά δεν είναι εύκολο να αφήσει εκτός δράσης τον Γιαν Εμβιλά. Ο τρίτος στο κέντρο θα είναι ή ο Μπιέλ, ως «10» πίσω από δύο επιθετικούς, ή ο Ίνμπομ, ως «8» και «10» επίσης στο ίδιο σημείο του γηπέδου. Ο Ισπανός δεν έχει καταλήξει ακόμη στην ενδεκάδα, την οποία θα επιλέξει. Έχει ένα πλάνο στο μυαλό του και «δουλεύει» τις λεπτομέρειες, για τις οποίες θα αποφασίσει σήμερα Τετάρτη, μετά την τελευταία προπόνηση, η οποία θα γίνει στο Μπακού.

Δεν είναι εύκολο για τον Μίτσελ να αποφασίσει να αφήσει εκτός δράσης τον Εμβιλά, έναν από τους πλέον καίριους παίκτες του, στα χαφ. Αλλά χρειάζεται και διαχείριση ο Γάλλος και ίσως χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα, αν αποφασίσει να μην τον βάλει στο αρχικό σχήμα.

Διαβάστε επίσης

Μια έκπληξη την έχει πάντα ο Μίτσελ

Μια έκπληξη την έχει πάντα ο Μίτσελ

Ο Ισπανός τεχνικός συνηθίζει να μας… εκπλήσσει, με βάση τις επιλογές του στην ενδεκάδα. Για να δούμε τι μας επιφυλάσσει το αυριανό (Πέμπτη) ματς.

Πες, πες, κάτι μένει

Πες, πες, κάτι μένει

Όλοι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού, στα λόγια, έχουν κερδίσει… τα πάντα. Έχουν πετύχει τα πάντα. Έχουν κατακτήσει όλες τις κορυφές. Στα λόγια.