Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Μπαλτάκος μού έδινε το λόγο του ότι θα ανέβουμε. Να ανοίξουν τα τηλέφωνα»

«Ο Μπαλτάκος μού έδινε το λόγο του ότι θα ανέβουμε. Να ανοίξουν τα τηλέφωνα»
Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 - 21:37

Μεγάλες αποκαλύψεις έκανε ο πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα, Χρόνης Παπαβρανίδης σχετικά με όσα έγιναν με τον προβιβασμό του Ηρακλή Λάρισας στη Super League αντί του Αγροτικού Αστέρα. Μιλώντας στην ΕΡΑ Σπορ, τόνισε ότι «Όλοι μου έδιναν το λόγο τους ότι ο Αστέρας είναι μέσα και την τελευταία εβδομάδα ανατράπηκαν τα πάντα. Μου το έλεγε ο κ. Μπαλτάκος, ας ανοίξουν τα τηλέφωνα. Αν σας λέει κάτι ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν είστε σίγουρος;»!

Αναλυτικά: «Δεν το περίμενα, είναι τελείως άδικο. Έπαιξα κανονικά στο πρωτάθλημα, βγήκα πρώτος και ξαφνικά έκανε ένσταση ο Πανδραμαϊκός για το μητρώο στο οποίο γραφτήκαμε από τον Ιανουάριο. Ξέρετε πόσες ομάδες δεν είχαν μητρώο και πόσες μπήκαν στο μητρώο μετά από μας; Υπάρχει περίπτωση να το αφήσω έτσι; Όλοι μου έδιναν το λόγο τους ότι ο Αστέρας είναι μέσα και την τελευταία εβδομάδα ανατράπηκαν τα πάντα. Μου το έλεγε ο κ. Μπαλτάκος, ας ανοίξουν τα τηλέφωνα. Αν σας λέει κάτι ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν είστε σίγουρος; Θα προσφύγω στο Διαιτητικό, θα κάνω αγωγές σε όλους αυτούς που πήραν αυτήν την απόφαση από την Εκτελεστική επιτροπή. Με κατέστρεψαν… Καταστράφηκα…

Θα στείλω στον κ. Μπαλτάκο αυτά που πρέπει να στείλω… Πως γίνεται από όλες τις ομάδες να τιμωρείται μόνο μία; Ούτε η Παναχαϊκή είχε μητρώο κι αν δεν κάνω λάθος και οι υπόλοιπες ομάδες που ανέβηκαν στη Super League 2 δεν είχαν μητρώο. Πήρα το πρωτάθλημα και τώρα να ξαναπαίξω στη Γ’ Εθνική για να ξαναπάρω πρωτάθλημα. Αν δεν δικαιωθούμε θα σταματήσω. Είχα άλλα όνειρα… Τελείωσαν τα όνειρά μου… Και τι θα γίνει ο Αστέρας; Μας κάνουν και χάρη να παίξουμε στη Γ’ παρότι βγήκαμε πρωταθλητές…».

Διαβάστε επίσης