Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το έξτρα ενδιαφέρον, το «αλατοπίπερο»

Το έξτρα ενδιαφέρον, το «αλατοπίπερο»
Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 - 10:44

Ο Μίτσελ έδωσε την είδηση χθες. «Θα παίξει ο Πασχαλάκης», είπε ο Ισπανός τεχνικός, λέγοντας βεβαίως ότι πρώτα έχει ενημερώσει τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή του και στη συνέχεια… τα ΜΜΕ. Και έχει σίγουρα ιδιαίτερο ενδιαφέρον το να δούμε πως ο έμπειρος Έλληνας γκολκίπερ θα ανταποκριθεί στις ανάγκες του ματς. Ένα ματς πολύ σημαντικό για την ομάδα, αλλά πλέον και για τον ίδιο ειδικά, καθώς αναμένεται να πάρει το «βάπτισμα του πυρός», στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο της χώρας. Και μάλιστα σε επίπεδο Ευρώπης.

Όσο ενδιαφέρον και αν είναι το αποψινό (19:45) παιχνίδι από μόνο του, η συμμετοχή του Πασχαλάκη είναι από μόνη της… έξτρα ενδιαφέρουσα. Είναι το… «αλατοπίπερο» στο ματς και σίγουρα θα έχει κάτι έξτρα να δώσει στο κοινό, το οποίο θα παρακολουθήσει το ματς. Κάθε αρχή και δύσκολη, λένε. Και για τον διεθνή Έλληνα γκολκίπερ είναι πολύ σημαντικό το να αρχίσει καλά τη θητεία του στο λιμάνι. Αλλά η αλήθεια είναι ότι μπαίνει στην πιο δύσκολη φάση της ομάδας φέτος, στην Ευρώπη.

Ο Μίτσελ το είπε καθαρά και πλέον θα περιμένουμε με ενδιαφέρον να το δούμε. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ντεμπουτάρει και σίγουρα θα παίξει μεγάλο ρόλο για την ομάδα, το πως θα εμφανιστεί ο ίδιος.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Εκτός έδρας εμφανίζεται πιο πειστικός

Εκτός έδρας εμφανίζεται πιο πειστικός

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει καλύτερα ματς φέτος στην Ευρώπη, μακριά από το Καραϊσκάκη. Αν συνεχίσει και απόψε αυτή την… παράδοση, πιθανώς να έχει ένα καλό κέρδος.

Κάνε αυτό που πρέπει!

Κάνε αυτό που πρέπει!

Στις 19:45 ο Ολυμπιακός παίζει στην έδρα της Καραμπάγκ το ευρωπαϊκό του μέλλον. Και πρέπει να πάρει κάτι από το ματς!