Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με διπλό απόψε, ο Ολυμπιακός βάζει πίεση σε Ναντ και Καραμπάγκ

Με διπλό απόψε, ο Ολυμπιακός βάζει πίεση σε Ναντ και Καραμπάγκ
Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 - 11:59

Είναι σαφές ότι μια νίκη από μόνη της είναι πάντα σημαντική και αρκεί. Δεν χρειάζεται… έξτρα κίνητρο, για μια ομάδα ή για έναν ποδοσφαιριστή, για να δώσει ό,τι έχει και δεν έχει, για να νικήσει. Το τρίποντο από μόνο του και η χαρά της νίκης αρκούν και… περισσεύουν. Ωστόσο, απόψε ο Ολυμπιακός έχει περισσότερους του ενός λόγου για να φύγει με το «διπλό» από το Tofiq Bahramov. Με αποτέλεσμα απόψε, ο Ολυμπιακός βάζει πίεση σε Νάντ και Καραμπάγκ. Αναλύουμε γιατί ο Ολυμπιακός μπορεί να βγει πολλαπλά κερδισμένος από ένα θετικό αποτέλεσμα απόψε.

Αφενός κερδίζει σε ψυχολογία. Αφετέρου μπορεί να πάει στην έδρα της Φράιμπουργκ με άλλο αέρα και να παλέψει για να μείνει όρθιος και να φύγει και από εκεί με ένα θετικό αποτέλεσμα, αφού πλέον οι ελπίδες του για πρόκριση από τον όμιλο, θα έχουν αυξηθεί. Πέραν των παραπάνω, κάνει… ροντέο το ματς ανάμεσα στην Καραμπάγκ και τη Ναντ. Ειδικότερα σε περίπτωση κατά την οποία η Ναντ ηττηθεί απόψε, από τη Φράιμπουργκ. Θα καίγονται οι δύο αντίπαλοι για βαθμούς, αλλά προπάντων η Καραμπάγκ, η οποία θα πάει στη Γαλλία και θα τα δώσει όλα.

Προκαλεί αναταραχή στον όμιλο ο Ολυμπιακός απόψε, αν νικήσει. Προκαλεί αναταραχή βαθμολογική και… άγχη, στις δύο ομάδες με τις οποίες θέλει να παλέψει για την πρόκριση. Την Καραμπάγκ και τη Ναντ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Έτοιμο για σουτ τον έχουν τον Μπαλτάκο!

Έτοιμο για σουτ τον έχουν τον Μπαλτάκο!

Απογοητευμένοι ακόμη και αυτοί που τον στήριξαν, με τις αλλεπάλληλες γκάφες και την αδυναμία του να διοικεί, συζητάνε πλέον για την άμεσα αντικατάστασή του!