Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θετικό ντεμπούτο Πασχαλάκη, έβαλε τις βάσεις

Θετικό ντεμπούτο Πασχαλάκη, έβαλε τις βάσεις
Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 - 10:56

Πέραν όλων των άλλων στοιχείων, τα οποία προέκυψαν από το ματς στο Μπακού, αξίζει να σταθούμε και στην παρουσία του Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό και μάλιστα σε σοβαρό, επίσημο ματς. Ευρωπαϊκό. Ένα ματς-«φωτιά» για την ομάδα, η οποία στο Μπακού είχε ανάγκη από έναν τερματοφύλακα, ο οποίος θα ήταν σταθερός, σωστός στις τοποθετήσεις και τις επεμβάσεις του και θα ενέπνεε σιγουριά στους αμυντικούς του.

Αυτό και έκανε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο οποίος έδειξε στον Μίτσελ ότι και χωρίς τον Βατσλίκ στη διάθεσή του, μπορεί να είναι ήσυχος. Οι δύο Έλληνες τερματοφύλακες του Ολυμπιακού, ο Πασχαλάκης και ο Τζολάκης, μπορούν να στηρίξουν τη δουλειά, η οποία γίνεται στο Ρέντη και να υποστηρίξουν την ομάδα, στις επίσημες υποχρεώσεις της.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας ήταν σταθερός, «καθάρισε» τις φάσεις που προέκυψαν στην περιοχή του και ενέπνευσε ασφάλεια στην άμυνά του. Δεν απέφυγε ορισμένα λαθάκια με την μπάλα στα πόδια, αλλά αυτά ήταν αμελητέα και δεν δημιούργησαν συνθήκες δυσκολίας, στην ομάδα. Συνολικά το ντεμπούτο του Πασχαλάκη ήταν θετικό. Δεν χρειάστηκε να κάνει τη μεγάλη επέμβαση, αλλά όπου χρειάστηκε να επέμβει, ήταν εκεί.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Μάγκας Ντόι, μάγκας Μίτσελ

Μάγκας Ντόι, μάγκας Μίτσελ

Καρύδια ο νεαρός που δεν «λύγισε» από το λάθος στο Ηράκλειο και καρύδια ο προπονητής του που τον έριξε ξανά στη «μάχη», μετά από λίγες ημέρες.

Και θα το «χτύπαγε», αν…

Και θα το «χτύπαγε», αν…

Άτυχος ο Θρύλος στο Μπακού. Στο φινάλε είχε τις δυνάμεις και την πρόθεση να κυνηγήσει και κάτι περισσότερο από το 0-0.