Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Κούντε απέδειξε ότι αδίκως παρέμενε «παρκαρισμένος»

Ο Κούντε απέδειξε ότι αδίκως παρέμενε «παρκαρισμένος»
Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 - 15:13

Άδικος ο παραγκωνισμός του Κούντε. Αυτό αποδεικνύεται, από την παρουσία του Αφρικανού, στη μεσαία γραμμή της ομάδας, όποτε παίρνει την ευκαιρία να αγωνιστεί. Ο μέσος από το Καμερούν αρχίζει να γίνει σημαντικό κομμάτι της μεσαίας γραμμής του Ολυμπιακού και δίνει λύσεις, όποτε κληθεί να πάρει θέση, σε αυτή. Γίνεται σαφές ότι στον Κούντε αυτό το οποίο έλειπε ήταν η εμπιστοσύνη και η στήριξη. Αλλά και ο αγωνιστικός ρυθμός. Ο Αφρικανός παίρνει αυτό τον αγωνιστικό ρυθμό, μέσα από τα ματς στα οποία συμμετέχει και αν μη τι άλλο δείχνει ότι μπορεί να προσφέρει στον Θρύλο.

Είναι και άτυχος. Έχει σημαδέψει σε περισσότερες της μια φάσης το δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Και θα μπορούσε να είχε και γκολ στο ενεργητικό του και να είχε πάρει, με αυτό τον τρόπο, ακόμη μεγαλύτερη τόνωση, στην ψυχολογία του.

Ο Μίτσελ δείχνει ότι πιστεύει στον Κούντε. Το δείχνει και στον ίδιο. Ακόμη και αν δεν τον έχει στις πρώτες επιλογές του, τον έχει ψηλά. Και έτσι τον αντιμετωπίζει. Ως δυνατό μέλος της ομάδας. Ως σημαντικό «γρανάζι». Και ο Αφρικανός, ο οποίος το αντιλαμβάνεται αυτό, έχει πάρει τα πάνω του. Κάτι το οποίο βγάζει στο γήπεδο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης