Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκόμεζ: «Ο Παναθηναϊκός ήταν ο… πατέρας του ΟΦΗ»

Γκόμεζ: «Ο Παναθηναϊκός ήταν ο… πατέρας του ΟΦΗ»
Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 - 15:29

Συνέντευξη στο gazzetta έδωσε ο Ρόναλντ Γκόμεζ και μεταξύ άλλων στάθηκε στα διάφορα μεταγραφικά σενάρια, τα οποία του είχαν προκύψει από την Ελλάδα. Ένα εξ αυτών αφορούσε και στον Ολυμπιακό, ο οποίος φέρεται, σύμφωνα με όσα λέει ο ίδιος, να τον ήθελε στο λιμάνι. Αλλά, επίσης σύμφωνα με όσα λέει ο ίδιος, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος «ήταν κάτι σαν… πατέρας για τον ΟΦΗ», ήταν ο λόγος που δεν έπιασε ποτέ λιμάνι, ο Γκόμεζ. Αλλά ας μην τα λέμε εμείς.

«Ναι, ναι είχα προτάσεις από τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας και όντως με ήθελαν, όμως στην πρώτη μας χρονιά πήγαμε πολύ καλά στον ΟΦΗ και βγήκαμε Ευρώπη. Έτσι, η ομάδα δεν ήθελε να με πουλήσει με τίποτα. Θυμάμαι πως είχε έρθει στην Ελλάδα ο Ρόναλντ Κούμαν όταν ήταν στη Φίτεσε, με είδε, με ζήτησε, αλλά ο ΟΦΗ δεν δέχθηκε να με δώσει. Υπήρχε διαφορά στο οικονομικό ουσιαστικά. Επίσης, με ήθελε ο Ολυμπιακός, αλλά δεν μπορούσα να πάω λόγω της κόντρας με τον Παναθηναϊκό. Ξέρεις, ο Παναθηναϊκός και ο ΟΦΗ ήταν αρκετά κοντά σαν ομάδες. Δηλαδή ο Παναθηναϊκός ήταν ο... πατέρας του ΟΦΗ. Από εκεί και πέρα είχα προτάσεις από τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και τον Άρη», είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή του, ο Γκόμεζ…

Ένα σύννεφο να πέσουμε, για αυτά που οι διάφοροι «αντικειμενικοί»… αγνοούν επιδεικτικά εδώ και πολλά χρόνια.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης