Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ζωντανός για την πρόκριση και την ευρωπαϊκή συνέχεια (video)

Ζωντανός για την πρόκριση και την ευρωπαϊκή συνέχεια (video)
Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 - 15:54

Βελτιώνοντας την απόδοσή του ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 0-0 στο Μπακού με την Καραμπάχ και διατηρεί τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου του, η Φράιμπουργκ επιβλήθηκε της Ναντ 4-0.

Ο Ολυμπιακός πήγε στο Μπακού με σκοπό να μείνει ζωντανός στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Με τη λευκή ισοπαλία κόντρα στην Καραμπάγκ και σε συνδυασμό με τη νίκη της Φράιμπουργκ επί της Ναντ, ελέγχει πλέον την τύχη του.

Στην πρώτη συμμετοχή του Αλέξανδρου Πασχαλάκη οι Ερυθρόλευκοι κράτησαν το μηδέν στην άμυνά τους, πήραν τον πρώτο τους βαθμό στον 7ο όμιλο του Europa League και ελπίζουν.

Ο Ολυμπιακός ουσιαστικά δεν κινδύνεψε σε καμία στιγμή κόντρα στην Καραμπάγκ. Αντίθετα, οι Πειραιώτες είχαν αρκετές καλές ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο γκολ.

Στη Γαλλία η Φράιμπουργκ ισοπέδωσε τη Ναντ με 4-0 στο Μποζουάρ.

Με κεραυνό στο 25′ ο Κίμπλερ άνοιξε τον χορό των γκολ για την ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ.

Στο 71′ Γκρεγκόριτς «πάγωσε» για τα καλά τους Γάλλους

Το 0-3 έγινε με αυτογκόλ του Σιμόν στο 81 μετά από σουτ του Σάντε, ενώ ο Τζεόνγκ έγραψε το τελικό 4-0 από κοντά, μετά από ασταθή απόκρουση του Λαφόντ.

Η Φράιμπουργκ έφτασε τος 12 βαθμούς εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκρισή της στα νοκ άουτ παιχνίδια του Europa League. Με την Καραμπάγκ να ανεβαίνει στους 7 και να χρειάζεται έναν βαθμό στη Γαλλία την επόμενη αγωνιστική, για να προκριθεί.

Ο Ολυμπιακός πήρε τον πρώτο του βαθμό και με δύο νίκες τις δύο τελευταίες αγωνιστικές σε Φράιμπουργκ και με τη Ναντ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, θα είναι σίγουρα τρίτος και θα συνεχίσει στο Conference League.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης