Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ευχάριστος «πονοκέφαλος»

Ευχάριστος «πονοκέφαλος»
Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2022 - 10:57

Διερωτήθηκε χθες ο Διονύσης Βερβελές ποια είναι η σωστή επιλογή για το τέρμα, ενόψει ΠΑΟΚ. Πασχαλάκης, ή Τζολάκης; Ο Μίτσελ το ξέρει φυσικά. Κάποια δεδομένα υπάρχουν και αυτά ανέλυσε στο άρθρο του ο Διονύσης Βερβελές. Με πρώτο και βασικότερο το γεγονός ότι και οι δύο Έλληνες γκολκίπερ της ομάδας είναι ετοιμοπόλεμοι.

«Ο Πασχαλάκης ήταν όπως έπρεπε κάτω από τα δοκάρια, έδωσε μια αυτοπεποίθηση στην ομάδα», ήταν το σχόλιο του Διονύση Βερβελέ για τον διεθνή γκολκίπερ, ο οποίος έπαιξε κόντρα στην Καραμπάγκ, στο Μπαγκού. «Ένα παιδί με πολύ μέλλον, ας μην ξεχνάμε ότι έχει πάρει και Κύπελλο με τον Ολυμπιακό. Έχει πάρει ήδη εμπειρίες», ανέφερε από την άλλη για τον νεαρό κίπερ.

Το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι εκείνο το οποίο αυτή τη στιγμή συγκεντρώνει το ενδιαφέρον, αλλά βεβαίως δεν είναι το μόνο το οποίο υπάρχει μπροστά. Ο Μίτσελ καλείται να αποφασίσει ανάμεσα σε δύο έτοιμους τερματοφύλακες, ανάμεσα σε έναν πιο έμπειρο, αλλά με μικρότερο βαθμό προσαρμογής στα του Θρύλου και σε έναν πιο «έμπειρο σε θέματα Ολυμπιακού», αλλά πιο άπειρο συνολικά. Ο καθένας με τα συν και τα πλην του, αλλά και οι δύο έτοιμοι και ο Μίτσελ έχει μπροστά του άλλη μια δύσκολη απόφαση.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης