Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρέμουν την επαναφορά του Ολυμπιακού

Τρέμουν την επαναφορά του Ολυμπιακού
Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2022 - 13:42

Μακριά από τον καλό του εαυτό παραμένει ο Ολυμπιακός. Από εδώ δεν θα διαβάσετε διθυράμβους χωρίς λόγο και χωρίς αιτία. Ο Μίτσελ έχει μπροστά του πολλή δουλειά. Η ομάδα έχει μπροστά της πολλή δουλειά. Αλλά ματς με το ματς… κάτι δείχνει. Κάτι καλύτερο. Κάτι διαφορετικό. Κάτι κερδίζει. Κάτι βελτιώνει. Κάτι δουλεύει καλύτερα, πιο σωστά και το πηγαίνει σε υψηλότερο επίπεδο. Βήμα-βήμα. Και αυτό είναι που… τρέμουν οι απέναντι. Οι παραμυθάδες.

Οι οποίοι βλέποντας ότι ματς με το ματς ο Ολυμπιακός βαδίζει στο μονοπάτι της βελτίωσης, της αγωνιστικής, αλλά και ψυχολογικής του καλυτέρευσης, τρέμουν… Τρέμουν στην ιδέα ότι θα δουν έναν Ολυμπιακό κανονικό, με παικταράδες να έχουν «μπει» για τα καλά στο ροτέισον της ομάδας, να έχουν δέσει και να προσφέρουν. Και έτσι… γράφουν. Γράφουν τα πονήματά τους, τα αφηγήματά τους… Ο βόθρος πρώτος, φυσικά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Δεν επιτρέπουν να φανεί ότι ο Ολυμπιακός βελτιώνεται. Γιατί πρωτίστως φοβούνται οι ίδιοι. Παλεύουν λοιπόν σήμερα να αποδομήσουν πλήρως ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ θετικό είχε ο Ολυμπιακός στο Μπακού. Το αφήγημα λέει ότι ο Ολυμπιακός παραμένει όρθιος στην Ευρώπη, για την τρίτη θέση, επειδή… η Ναντ παραπαίει. Αυτό είναι μόνο, δηλαδή. Δεν έχει κάνει βήματα προόδου ο Ολυμπιακός. Δεν έχει δείξει ότι δουλεύει και ότι έστω και κάτι λίγο, κάνει καλύτερα σε κάθε ματς που περνά… Αλλά τρέμουν. Τρέμουν να δουν τον Ολυμπιακό να επανέρχεται. Τρέμουν να δουν τι θα συμβεί ξανά, όταν ο Ολυμπιακό πιάσει το επίπεδό του ξανά… Τρέμουν να δουν άλλη μια φιέστα…

Διαβάστε επίσης