Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Πασχαλάκης είναι φαβορί για να παίξει κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Πασχαλάκης είναι φαβορί για να παίξει κόντρα στον ΠΑΟΚ
Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2022 - 16:35

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης δεν ήρθε στον Ολυμπιακό για να είναι κομπάρσος. Κανείς ποδοσφαιριστής, ο οποίος έρχεται στο λιμάνι και φορά τη φανέλα της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα, δεν μπορεί να σκέφτεται με αυτό τον τρόπο. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ήρθε στον Ολυμπιακό για να προσφέρει και ήδη το πράττει. Κράτησε το «μηδέν» στο Μπακού, παίζοντας για πρώτη φορά ως βασικός και δείχνοντας αρκετά θετικά στοιχεία. Και τώρα… αναμένεται να χρειαστεί ξανά να μπει σε δράση.

Κατευθείαν στα «βαθιά». Από το Μπακού στον Ναό, απέναντι στην πρώην ομάδα του. Δεν βάζει κανείς έτσι… απλά, τη φανέλα του Θρύλου. Θα έχει ενδιαφέρον…

Όπως όλα δείχνουν, ο Ολυμπιακός θα βασιστεί επάνω στον έμπειρο γκολκίπερ, για το δυνατό ματς της Δευτέρας, απέναντι στον «δικέφαλο του βορρά». Ο Πασχαλάκης είναι ικανός, ξέρει τη σημασία του αγώνα, ξέρει τι διακυβεύεται. Ξέρει ότι το παιχνίδι θα είναι έντονο συναισθηματικά. Όχι μόνο σε προσωπικό επίπεδο, επειδή καλείται κόντρα στην πρώην ομάδα του να είναι στο 101% της απόδοσής του. Αλλά και γιατί σε ένα κατάμεστο Καραϊσκάκη, το να υπερασπίζεσαι την εστία του Θρύλου είναι από μόνο του, πάντοτε, μια τεράστια πρόκληση!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης