Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν έχει τίποτα να αποδείξει

Δεν έχει τίποτα να αποδείξει
Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2022 - 09:54

Ο Μίτσελ ζήτησε «το κάτι παραπάνω» στο αποψινό ματς, από τους παίκτες του. Ζήτησε να δείξουν ποιοι είναι. Αλήθεια τους είπε, η ομάδα έχει βελτιωθεί. Βήμα-βήμα, γίνεται πιο συμπαγής, πιο ουσιαστική και αρχίζει να δείχνει πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Και απέναντι στον ΠΑΟΚ, απόψε, ο Ολυμπιακός, είναι η αλήθεια, δεν έχει να αποδείξει τίποτα. Ειδικά απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο οποίος… ψάχνεται. Και δεν ξέρει τι του γίνεται. Ο οποίος βρίσκεται σε μια χρονιά… τραγωδία, αναζητώντας ταυτότητα, παίκτες, ιδιοκτήτη…

Όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα γνωρίζει ποιος είναι καλύτερος. Απόψε ο Ολυμπιακός μπαίνει απλώς στο γήπεδο και το δείχνει. Δεν έχει κάτι άλλο να… αποδείξει ο Θρύλος, απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Η προϊστόρια; Υπέρ του. Η αξία ομάδας; Υπέρ του. Η ποιότητα; Υπέρ του. Ο κόσμος; Υπέρ του. Το γήπεδο; Υπέρ του. Το μόνο που έχει υπέρ της η απέναντι πλευρά είναι το… σύστημα. Δεν τον απασχολεί τον Ολυμπιακό. Απόψε μπορεί να το νικήσει και αυτό.

Απαλλαγμένοι από άγχος και πίεση να αποδείξουν την ανωτερότητά τους, οφείλουν να είναι οι παίκτες του Μίτσελ. Αρκεί μονάχα να τη δείξουν. Την ξέρει όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα. Αρκεί μονάχα να τη δείξουν…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Νίκη για την ουσία και για το γόητρο

Νίκη για την ουσία και για το γόητρο

Ο Ολυμπιακός δεν κατεβαίνει απόψε (20:00) στον Ναό για να… σώσει τη χρονιά, απέναντι στον ΠΑΟΚ. Θέλει το τρίποντο, αλλά και να δείξει ξανά την ανωτερότητά του.