Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νο1 κίνητρο απόψε είναι η βαθμολογία

Νο1 κίνητρο απόψε είναι η βαθμολογία
Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2022 - 13:26

Απαλλαγμένος από άγχος… εντυπώσεων, είναι ο Ολυμπιακός απόψε (20:00), απέναντι στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Πειραιά δεν έχει να ανησυχεί για να… πείσει κανέναν, ως προς τη διαφορά την οποία έχει, από τον αποψινό αντίπαλό του. Κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός απόψε δεν ψάχνει εντυπώσεις και… θεάματα. Αλλά ψάχνει την ουσία, δηλαδή τους τρεις βαθμούς. Νο1 κίνητρο για τον Ολυμπιακό απόψε είναι η βαθμολογία, η οποία τον έχει σε θέση δεινή, σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Ο Θρύλος θέλει να διατηρήσει τη διαφορά του σε επίπεδο… πλήγματος προς την κορυφή. Να μπορεί δηλαδή να είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί ανά πάσα στιγμή ένα στραβοπάτημα των ομάδων από πάνω του και δη του Παναθηναϊκού, για να πλησιάσει στην κορυφή και να τη διεκδικήσει.

Ο Θρύλος έχει απόψε στόχο πραγματικό. Όχι να… κερδίσει τις εντυπώσεις. Θέλει να παραμείνει ο Ολυμπιακός όσο πιο κοντά στην κορυφή γίνεται, μέχρι τη διακοπή για το Μουντιάλ. Είναι σαφές ότι αν ο Θρύλος πάει μέχρι εκεί σε καλή κατάσταση και κοντά στην κορυφή, θα το γυρίσει. Μπορεί να το γυρίσει και αυτό θέλει να κάνει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης