Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνεχίζει στην Cosmote TV το Κύπελλο

Συνεχίζει στην Cosmote TV το Κύπελλο
Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2022 - 15:32
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Και με τη βούλα της ΕΠΟ το Κύπελλο Ελλάδας συνεχίζει για μια ακόμη χρονιά στην Cosmote TV. Το συνδρομητικό κανάλι ανέβασε την προσφορά του κατά 300.000 ευρώ, έφτασε το 1,2 εκ. ευρώ και έτσι η νέα πρόταση εγκρίθηκε από την ΕΕ της ΕΠΟ που συνεδρίασε το πρωί της Δευτέρας (17/10).

Από το προαναφερόμενο ποσό οι 800.000 ευρώ αντιστοιχούν στα τηλεοπτικά δικαιώματα και οι 400.000 ευρώ στα εμπορικά δικαιώματα. Το συνολικό ποσό είναι ανάλογο της περσινής σεζόν.

Στην ΕΕ της ΕΠΟ υπήρχε προβληματισμός για το εάν έπρεπε να γίνει αποδεκτή η συγκεκριμένη πρόταση. Όμως, δεν υπήρχε χρόνος να περιμένουν επειδή αυτή την εβδομάδα ξεκινούν τα ματς της 5ης φάσης με τη συμμετοχή των ομάδων της Super League, πλην των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Για μια ακόμη χρονιά η ΕΠΟ απέτυχε να πουλήσει για δυο χρόνια τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου. Για μια ακόμη χρονιά αποδείχθηκε πόσο υποβαθμισμένη είναι η διοργάνωση, με μοναδική υπεύθυνη την ομοσπονδία.

Επίσης, η ΕΕ της ΕΠΟ συζήτησε και το θέμα της επανέναρξης των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων. Αποφασίστηκε να κάνει νέα συνεδρίαση την Πέμπτη και ζητά τη διαμεσολάβηση από τον υπουργό Επικρατείας Γεραπετρίτη στο θέμα του «Μητρώου». Όλα δείχνουν ότι τα πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν, γεγονός που ισοδυναμεί με νίκη του Αυγενάκη αφού στο μητρώο γράφτηκε η συντριπτική πλειοψηφία των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ για τη συνεδρίαση:

«Στην σημερινή της συνεδρίαση η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ συζήτησε, εκτός ημερησίας διάταξης, το θέμα της πρόσκαιρης επανέναρξης των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και αποφάσισε τα ακόλουθα.

Α) Ορίστηκε συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής για την Πέμπτη 20.10.2022 με θέμα το ανωτέρω.

Β) Αποφασίστηκε η αποστολή επιστολής στον Υπουργό Επικρατείας, κ. Γεώργιο Γεραπετρίτη σχετικά με την αναγκαιότητα μεταβολών στο υφιστάμενο νομικό καθεστώς του ''Μητρώου'', ιδιαίτερα για τα νησιά του Αιγαίου, αλλά και γενικότερα».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Πρώτη του Χάμες στον Ναό!

Πρώτη του Χάμες στον Ναό!

Ο παγκόσμιος Κολομβιανός θα παίξει για πρώτη φορά στον Ναό και δη σε ένα μεγάλο ματς, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.