Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τι να σεβαστεί κανείς; Τον προπονητή που μικραίνει μόνος του την ομάδα του;

Τι να σεβαστεί κανείς; Τον προπονητή που μικραίνει μόνος του την ομάδα του;
Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 - 10:11

«Σήμερα δεν δόθηκε ένα πέναλτι στην ομάδα μας που είναι δέκα φορές πιο πέναλτι από άλλα πέναλτι που δίνονται, ειδικά σε ομάδες της Αθήνας». Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο. «Δείτε ποια είναι η πραγματικότητα παιδιά, μην επιτίθεστε στον ΠΑΟΚ. Το μόνο που λείπει είναι να φυσήξει αέρας και να δοθεί πέναλτι στις ομάδες της Αθήνας». Και αυτό ακριβώς. Και τίποτα άλλο. Σαν άλλος αντιπρόεδρος του Εδεσαϊκού και σαν να γύρισε πίσω στο… 1980, ο Ραζβάν Λουτσέσκου πρόταξε ξανά την αστεία ρητορική του ιδίου και της ομάδας του, περί… Αθήνας-Θεσσαλονίκης.

Και μετά είχε και θράσος και ζήτησε… σεβασμό. Τον σεβασμό βεβαίως τον κερδίζεις. Δεν τον… απαιτείς. Ούτε τον κερδίζεις με νίκες χάρη σε αυτογκόλ, με ένα πρωτάθλημα, κάτι Κύπελλα και μηδέν παρουσία στην Ευρώπη. Ο σεβασμός κερδίζεται και ο προπονητής του ΠΑΟΚ ήταν ο πρώτος, ο οποίος δεν σεβάστηκε τον εαυτό του και την ομάδα του, αναφερόμενος στο επιθετικό φάουλ του Ολιβέιρα στον Τζολάκη, ως… μέγα θέμα «Αθήνας-Θεσσαλονίκης». Κωμωδία… Τι να σεβαστεί κανείς; Τον προπονητή που μικραίνει μόνος του την ομάδα του και δεν σέβεται πρώτος ο ίδιος τον εαυτό του και τους παίκτες του;

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης