Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οφείλει να βγάλει μπροστά τον Χάμες και να χτίσει πάνω του!

Οφείλει να βγάλει μπροστά τον Χάμες και να χτίσει πάνω του!
Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 - 10:42

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα βουνό να ανέβει. Η ομάδα κάνει ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω, με τέτοιου είδους βραδιές. Με τέτοιου είδους αποτελέσματα. Με τέτοιου είδους κακές ήττες. Ένα πράγμα κερδίζει, δύο χάνει. Και κατά βάση χάνει την ψυχολογία του, ο Ολυμπιακός, ο οποίος κατέβηκε στο γήπεδο χθες βράδυ με τον ΠΑΟΚ, να κερδίσει και να πλησιάσει την κορυφή. Και εντέλει έμεινε και πιο πίσω. Η εικόνα της ομάδας παραμένει προβληματική και δημιουργεί απορίες. Σε αυτό το παιχνίδι, πάντως, ο Χάμες ξεχώρισε θετικά και βγήκε μπροστά, για την ομάδα. Και έδειξε τον δρόμο.

Ο σπουδαίος Κολομβιανός έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του να ωθήσει μπροστά τον Ολυμπιακό, στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Το κατάφερε ως ένα βαθμό, αλλά μόνος του δεν μπορούσε να δώσει αυτό το κάτι παραπάνω στην ομάδα, όσο μεγάλη προσπάθεια και αν έκανε. Κάρφωσε και την γκολάρα και έδειξε καρύδια. Και έστειλε μήνυμα.

Ο Ολυμπιακός οφείλει να χτίσει πάνω στον Χάμες, όχι μόνο γιατί είναι παικταράς και ξέρει πολλά καντάρια μπάλα. Αλλά γιατί έδειξε ότι νιώθει και ότι αντιλαμβάνεται τι σημαίνει πάθος μέσα στο γήπεδο. Και ειδικά μέσα στο Καραϊσκάκη… Οφείλει ο Θρύλος να κάνει σημαία αυτό τον παικταρά και να τον β(γ)άλει μπροστά!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης