Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκέψεις Μίτσελ για Φορτούνη!

Σκέψεις Μίτσελ για Φορτούνη!
Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 - 10:38

Μπορεί ο Ολυμπιακός να βρίσκεται στο -10 από την κορυφή του πρωταθλήματος, ωστόσο διαθέτει ένα από τα καλύτερα (αν όχι το καλύτερο) ρόστερ στην ιστορία του. Μερικοί ποδοσφαιριστές του Θρύλου, μάλιστα, δεν έχουν «γράψει» ακόμα «χιλιόμετρα» τη φετινή σεζόν. Ένας εξ αυτών ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ομάδα του Πειραιά.

Ο Μίτσελ δοκιμάζει καθημερινά στις προπονήσεις όλο το «ερυθρόλευκο» ρόστερ. Με τον Ισπανό τεχνικό να σκέφτεται την ενεργοποίηση του Φορτούνη στα επόμενα ματς των Πειραιωτών!

Σε πρώτη φάση, ο κόουτς του Ολυμπιακού φέρεται να σκέφτεται την επιστροφή του Τρικαλινού άσου σε αποστολή. Ο «Φόρτου», άλλωστε, βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση εδώ και καιρό, προπονείται καθημερινά σε «φουλ» ρυθμούς και περιμένει την ευκαιρία του από τον τεχνικό του Θρύλου.

Να σημειωθεί, πως ο Φορτούνης, με 266 συμμετοχές, 79 γκολ και 77 ασίστ με την ερυθρόλευκη φανέλα, αγωνίστηκε τελευταία φορά στις 17/5 του 2022, στο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (2-3), για τη 10η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Σκάνδαλο: ΕΠΟ και ΚΕΔ δεν αφήνουν τίποτα όρθιο

Σκάνδαλο: ΕΠΟ και ΚΕΔ δεν αφήνουν τίποτα όρθιο

Μετά από εντολή του ΠΑΟΚ στέλνουν το βίντεο με το ανύπαρκτο πέναλτι στις ομοσπονδίες της Λετονίας, της Πορτογαλίας και στην UEFA. Ακόμη πιο μεγάλο σκάνδαλο ότι πρώτα το διέρρευσαν και μετά το ανακοίνωσαν.