Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο «μαγικός» Χάμες «έσπασε» την κατοστάρα!

Ο «μαγικός» Χάμες «έσπασε» την κατοστάρα!
Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 - 16:57

Ο Χάμες Ροντρίγκες έδειξε την τεράστια κλάση του στο ματς με τον ΠΑΟΚ, για την 8η αγωνιστική της Super League, αφού όχι μόνο ισοφάρισε (1-1) για τον Ολυμπιακό, αλλά σήκωσε στο πόδι το «Γ. Καραϊσκάκης» με τις ενέργειες του. Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ ήταν εξαιρετικός κόντρα στους Θεσσαλονικείς, σκόραρε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα, αλλά και το «παρθενικό» του με τον Θρύλο και γνώρισε την αποθέωση στον Ναό.

Ο σπουδαίος άσος, μπορεί να μην έδωσε βαθμούς στους Πειραιώτες, για το πρωτάθλημα, ωστόσο, με το τέρμα του κόντρα στους «ασπρόμαυρους», ξεπέρασε τα 100 γκολ στην Ευρώπη!

Ο Χάμες έχει, πλέον, 116 γκολ σε συλλογικό επίπεδο, τα 101 εκ των οποίων είναι με τους «ερυθρόλευκους» (1), τη Ρεάλ (37), την Πόρτο (32), την Μπάγερν Μονάχου (15), την Έβερτον (12) και τη Μονακό (10). Τα υπόλοιπα 15 τέρματα στην καριέρα του, σε συλλογικό επίπεδο, ο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού τα πανηγύρισε εκτός «Γηραιάς Ηπείρου», με τη φανέλα της Μπάνφιλντ (10) στην Αργεντινή και της Αλ Ραγιάν (5) στο Κατάρ.

Ο Χάμες είναι εδώ και βγαίνει μπροστά, στην «αντεπίθεση» του Θρύλου στο πρωτάθλημα!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης