Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Αναστόπουλος «καθάρισε» τον Παναιτωλικό στο Κύπελλο! (video)

Ο Αναστόπουλος «καθάρισε» τον Παναιτωλικό στο Κύπελλο! (video)
Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 - 18:02

Με «ήρωα» τον Ταΐρη, με δύο αποκρούσεις πέναλτι στη «ρωσική ρουλέτα», η Καλαμάτα πέταξε εκτός Κυπέλλου Ελλάδας τον Παναιτωλικό! Στο ματς των «32» του θεσμού, η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου επικράτησε εντός έδρας με 4-3 (2-2 κανονική διάρκεια) του Παναιτωλικού στα πέναλτι και προκρίθηκε στη φάση των «16». Μόρσεϊ και Κολοβός έχασαν αστόχησαν από την άσπρη βούλα, με την ομάδα της Μεσσηνίας να κάνει την έκπληξη!

Να σημειωθεί, ότι ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό, το Σάββατο (22/10, 19:30) στο Αγρίνιο, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Ταΐρης, Ασίγκμπα, Κωνσταντινόπουλος, Μπακαγιόκο, Λουπάνο, Μπενίτεθ, Ντα Σίλβα, Παπατόλιος, Βασιλόγιαννης, Ρόβας, Πασάς

Παναιτωλικός (Αναστασίου): Στεργιάκης, Αποστολάκης (82’ Μπακάκης), Μαλής, Λιάβας, Χατζηθεοδωρίδης, Τσιγγάρας (70’ Σενγκέλια), Φλόρες, Βαρόνε, Ξενιτίδης, Ντουάρτε (100’ Ντίας), Πέδρο

Δείτε τα πέναλτι:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης