Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν χρειάζεται η πιθανή επιστροφή Φορτούνη να είναι τόσο μεγάλο θέμα

Δεν χρειάζεται η πιθανή επιστροφή Φορτούνη να είναι τόσο μεγάλο θέμα
Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 - 16:55

Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο Κώστας Φορτούνης. Τι έχει προσφέρει στον Ολυμπιακό, αλλά και τι έχει πάρει ο ίδιος, από την ομάδα. Σαφές και ξεκάθαρο αυτό και δεν επιδέχεται ιδιαίτερης κουβέντας. Ο Έλληνας άσος έχει δώσει πολλά, αλλά και έχει πάρει πολλά. Και όπως φημολογείται έντονα, εδώ και 1-2 μέρες, είναι πιθανό στο Αγρίνιο να είναι παρών. Να επιστρέψει στην αποστολή, δηλαδή. Και αναλόγως να χρησιμοποιηθεί. Ο Μίτσελ προχωρά με το πλάνο του και είναι εκείνος, ο οποίος αποφασίζει. Αλλά εδώ σημασία έχει κάτι άλλο... Κάτι το οποίο πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας…

Δεν χρειάζεται η πιθανή επιστροφή Φορτούνη να γίνει μείζον θέμα. Δεν χρειάζεται ούτε η ομάδα την έξτρα πίεση του να επαναφέρει τον Φορτούνη σε δράση. Αλλά ούτε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, την έξτρα πίεση του να επιστρέψει και να… πάρει την ομάδα από το χέρι. Όχι. Πρέπει η επιστροφή του Κώστα Φορτούνη να είναι όσο το δυνατόν πιο μακριά από τους προβολείς γίνεται… Και για την ομάδα και για τον ίδιο…

Πρόσφατα τα ζήσαμε. Πρόσφατα τα συζητάγαμε. Πάνω από όλα πρέπει ΠΑΝΤΑ να μπαίνει η ομάδα. Τα λέγαμε πριν ελάχιστες ημέρες, για την προσωπολατρεία. Δεν χρειάζεται να είναι υπέρμετρη, στον Ολυμπιακό. Πάνω από όλα το σύνολο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Με κόσμο στο Αγρίνιο ο Θρύλος

Με κόσμο στο Αγρίνιο ο Θρύλος

Δίπλα οι ΓΑΥΡΟΙ, στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα στο γήπεδο του Παναιτωλικού, για να πάρει ένα πολύ κρίσιμο «διπλό».