Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η προοπτική να δούμε ξανά τον Κώστα Φορτούνη, εξιτάρει!

Η προοπτική να δούμε ξανά τον Κώστα Φορτούνη, εξιτάρει!
Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022 - 15:25

Ο Κώστας Φορτούνης είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού, για το αποψινό (19:30) ματς με τον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο. Μια σημαντική είδηση, από μόνη της, αφού ο έμπειρος άσος είναι εδώ και καιρό μακριά από τη δράση. Και έχει τώρα την ευκαιρία να επιστρέψει. Κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει 100% αν θα συμβεί αυτό. Αλλά η προοπτική και μόνο να τον δούμε να επιστρέφει, εκτινάσσει το ενδιαφέρον. Η προοπτική να δούμε ξανά τον Κώστα Φορτούνη, εξιτάρει!

Έχει λείψει από την πρώτη ομάδα ο Έλληνας άσος, συνδεδεμένος με μεγάλες επιτυχίες του Ολυμπιακού. Και ενώ έχουμε ήδη επισημάνει αρκετές φορές ότι θέλουμε να μένουμε μακριά από την προσωπολατρεία και πάνω από όλα να είναι πάντα ο Ολυμπιακός, το θέμα Φορτούνη είναι ξεχωριστό για πολύ κόσμο. Ο οποίος πιστεύει ότι ο Τρικαλινός μεσοεπιθετικός μπορεί να δώσει στον Θρύλο το «κάτι» που του λείπει.

Ο Φορτούνης ανήκει σε μια κάστα παικτών, οι οποίοι έχουν την ευλογία να μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Το γνωρίζουν όλοι στην ομάδα. Το ξέρει και ο ίδιος. Και η πιθανή επιστροφή του απόψε (19:30) με τον Παναιτωλικό, μπορεί να σημαδέψει μια νέα αρχή για όλους. Και για τον Κώστα, αλλά και για την ΟΜΑΔΑ. Για πάμε…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Εκεί βλέπουμε Θρύλο στις 19:30 (photo)

Εκεί βλέπουμε Θρύλο στις 19:30 (photo)

Για όσους δεν μπορέσουν να δώσουν το παρών στο γήπεδο του Παναιτωλικού, δηλαδή για την πλειοψηφία των ΓΑΥΡΩΝ, μαζί με το live του gavros.gr βλέπουν το ματς στην τηλεόραση.