Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βαλμπουενά: «Να συνεχίσουμε ενωμένοι, να βελτιωθούμε κι άλλο» (video)

Βαλμπουενά: «Να συνεχίσουμε ενωμένοι, να βελτιωθούμε κι άλλο» (video)
Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2022 - 00:30

Για τη νίκη στο Αγρίνιο με 2-0, το δικό του γκολ και την επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό μίλησε στην Cosmote TV ο Ματιέ Βαλμπουενά. «Ήμασταν όλοι αρκετά απογοητευμένοι και θυμωμένοι μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ και γνωρίζαμε ότι έπρεπε να γυρίσουμε αυτή την κατάσταση και ήρθαμε εδώ με σκοπό να τα καταφέρουμε.

Ο Παναιτωλικός είναι μια πολύ καλή ομάδα και όλοι ξέρουν ότι είναι πολύ δύσκολο να κερδίσει εδώ κάποιος. Ήμασταν αρκετά υπομονετικοί ψάξαμε το γκολ και το πετύχαμε με τον Μπιέλ και στη συνέχεια καταφέραμε να βάλουμε το δεύτερο και να πετύχουμε μια σημαντική νίκη».

Για την παράδοση που έχει στο Αγρίνιο και το γκολ που πέτυχε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να βοηθάω με τον οποιονδήποτε τρόπο την ομάδα αλλά χαίρομαι ακόμη περισσότερο όταν κερδίζουμε. Δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει, αλλά έχει σημασία να παίρνουμε τα θετικά αποτελέσματα και μάλιστα σε δύσκολε έδρες όπως αυτή».

Για την πορεία του Ολυμπιακού στη σεζόν: «Πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι όλοι στο σύλλογο. Είναι αλήθεια ότι δεν έχουμε ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο και θα πρέπει να βρούμε λύση και να γυρίσουμε την κατάσταση. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε και πρέπει να βελτιωθούμε και άλλο».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης