Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Διπλό», ξεκάθαρο μήνυμα προς τους απέναντι

«Διπλό», ξεκάθαρο μήνυμα προς τους απέναντι
Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2022 - 09:40

Δεν φτάνουν 11 για να νικήσουν τον Ολυμπιακό. Δεν αρκούν. Αλλά δεν φτάνουν και… 16 πολλές φορές, όπως φαίνεται. Άλλες την κάνουν τη δουλειά, ελάχιστες. Του κόβουν τον δρόμο. Αλλά συνήθως, δεν φτάνουν ούτε 16… Ο Ολυμπιακός πέρασε το βράδυ του Σαββάτου πάνω από τον Παναιτωλικό, αλλά και πάνω από τον Γκάμαρη, τον Μπουξμπάουμ, τον Χασάν, τον Παπαπέτρου στο VAR και τους λοιπούς… Έδειξε ότι έχει την ποιότητα να παράξει ωραίο ποδόσφαιρο και να νικήσει αντιπάλους και διαιτητές.

Είναι και ο μόνος, ο οποίος στην Ελλάδα παίζει με αυτή τη συνθήκη. Να αντιμετωπίζει 16 αντιπάλους κάθε φορά… Αλλά δείχνει ότι… το έχει. Είπαμε. Λάθος πρωτάρη το να ξεγράφεις τον Θρύλο. Ο οποίος μπορεί να νικήσει και 11, αλλά και 16 αντιπάλους, αν χρειαστεί. Το απέδειξε και στο Αγρίνιο, περνώντας πάνω από τον Παναιτωλικό και την αισχρή, για άλλη μια φορά εις βάρος του διαιτησία…

Σας το έχουμε πει χίλιες φορές. Έχουν βγει ολομέτωπα εναντίον του Ολυμπιακού. Δεν σταματούν αν δεν βεβαιωθούν ότι δεν θα πάρει το φετινό πρωτάθλημα. Αλλά κάνουν λάθος. Λάθος πρωτάρη. Δεν υπολογίζουν σε Χάμες, Μπιέλ, Ίνμπομ και Ματιέ. Δεν υπολογίζουν στην τεράστια ποιότητα του Θρύλου, ποντάροντας στο γεγονός ότι τώρα γίνεται ομάδα. Δεν πειράζει, μικροί είναι όλοι τους μπροστά στον Ολυμπιακό. Θα μάθουν.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης