Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μαρσέλο «χωρίς ρεπό» και νιώθει καλά! (photos)

Ο Μαρσέλο «χωρίς ρεπό» και νιώθει καλά! (photos)
Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2022 - 12:01

Ο Μαρσέλο ταλαιπωρήθηκε το αμέσως προηγούμενο διάστημα, από έναν ελαφρύ τραυματισμό. Τον άφησε πίσω του όμως, μπαίνοντας ξανά σε δράση και παίρνοντας τον δρόμο της επιστροφής στο γήπεδο. Ο Βραζιλιάνος αστέρας επανήλθε στις προπονήσεις και πατάει γκάζι! Και στόχος του είναι άμεσα να είναι ξανά έτοιμος, για να καταφέρει να επιστρέψει στις επίσημες υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό και να βοηθήσει την ομάδα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο ίδιος απολαμβάνει κάθε προπόνηση. Κάθε άσκηση που κάνει. Κάθε κομμάτι της δουλειάς, η οποία θα τον φέρει ξανά στο επιθυμητό επίπεδο, για να μπει και να κάνει τα μαγικά του, στο χορτάρι… Και δεν το κρύβει.

Ο Μαρσέλο είναι ένας τεράστιος ποδοσφαιριστής. Τον έχει ανάγκη ο Θρύλος, αλλά και εκείνος επιθυμεί διακαώς να μπει και να βοηθήσει την ομάδα. Και για αυτό δουλεύει, εντατικά. Δείτε τι πόσταρε, σχετικά:

Διαβάστε επίσης

Μια γεύση κανονικότητας

Μια γεύση κανονικότητας

Ο Ολυμπιακός είναι ΑΥΤΟΣ. Μια ομάδα η οποία πηγαίνει στην έδρα του -κάθε- Παναιτωλικού και φεύγει με καθαρό 0-2 και με κόντρα διαιτησία.

Φτιάχνει σερί και ψυχολογία

Φτιάχνει σερί και ψυχολογία

Μετά το «μηδέν παθητικό» στο Μπακού, ήρθε και εκείνο στο Αγρίνιο, για τον Πασχαλάκη. Σημαντικό να χτίζει ψυχολογία. Και σερί…