Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ: Η υπέροχη στιγμή με τη μητέρα του Φορτούνη και η αγάπη του Καραπαπά για τον Έλληνα άσο! (video)

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ: Η υπέροχη στιγμή με τη μητέρα του Φορτούνη και η αγάπη του Καραπαπά για τον Έλληνα άσο! (video)
Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2022 - 12:50

Υπέροχη στιγμή. Πραγματικά… Το ματς στο Αγρίνιο έχει τελειώσει, ο Κώστας Φορτούνης έχει μπει ξανά στην 11άδα του Ολυμπιακού, ως αλλαγή για λίγα λεπτά στο φινάλε. Δήλωσε παρών και σκόρπισε χαμόγελα σε όλους. Στον κόσμο, στην ομάδα, στην οικογένειά του… Δίπλα στον Κώστα, σε αυτή την υπέροχη στιγμή του, οι δικοί του άνθρωποι. Οι γονείς του. Τον στήριξαν και τον στηρίζουν. Η μητέρα του, του μίλησε, τον κράτησε.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Είναι ιδιαίτερες στιγμές αυτές. Ο Κώστας έχει ταλαιπωρηθεί πολύ, από τους τραυματισμούς του… Αλλά επανήλθε… Αλλά οικογένεια είναι και οι άνθρωποι που προσφέρουν αγάπη και στήριξη και ας μην υπάρχει… συγγένεια. Όλος ο Ολυμπιακός είναι μία οικογένεια… Το απέδειξε ο ίδιος ο Κώστας Καραπαπάς, με την υπέροχη αντίδρασή του, όταν βρέθηκε δίπλα στον Φορτούνη. Μια αντίδραση στοργική, αγάπης που δείχνει πως είναι το κλίμα μέσα στην ομάδα…

Δείτε το υπέροχο βίντεο:

Αυτό και για τους βόθρους που μας έλεγαν ότι στον Ολυμπιακό… «κανείς δεν αγαπάει κανέναν». Μπερδεύονται με τις ομάδες τους, μάλλον…

Διαβάστε επίσης

Μια γεύση κανονικότητας

Μια γεύση κανονικότητας

Ο Ολυμπιακός είναι ΑΥΤΟΣ. Μια ομάδα η οποία πηγαίνει στην έδρα του -κάθε- Παναιτωλικού και φεύγει με καθαρό 0-2 και με κόντρα διαιτησία.