Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρόβλημα με Σωκράτη, μέρα-μέρα για Φράιμπουργκ και Λαμία!

Πρόβλημα με Σωκράτη, μέρα-μέρα για Φράιμπουργκ και Λαμία!
Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022 - 11:25

Πρόβλημα στον Ολυμπιακό με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο! Ο έμπειρος Έλληνας σέντερ μπακ χτύπησε στο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και έγινε αναγκαστική αλλαγή, με στόχο είναι να προλάβει τα χειρότερα. Φαίνεται πως τα κατάφερε, αλλά όχι στο έπακρο…

Ο Παπασταθόπουλος ένιωσε σφίξιμο στον δικέφαλο μηριαίο και αποχώρησε από το ματς, ενώ σήμερα προχώρησε σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί μία σύσπαση στο σημείο εκεί… Ο τραυματισμός του από το ματς του Αγρινίου, αν και δεν είναι ιδιαιτέρως σοβαρός, μπορεί να φανεί ικανός να του στερήσει τη συμμετοχή την Πέμπτη και την Κυριακή.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Η κατάστασή του θα επανεκτιμάται μέρα με την ημέρα, ενόψει του αγώνα στη Γερμανία, αλλά δύσκολα θα δώσει το παρών. Σε ό,τι αφορά το ματς με τη Λαμία, θα προσπαθήσει να είναι παρών, αλλά θα φανεί καθώς θα περνούν οι μέρες, το αν θα μπορέσει να το πράξει…

Νέα ατυχία για τον Θρύλο, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να σταθεροποιήσει ένα σχήμα στην άμυνα και τώρα χάνει και τον βασικότερο στόπερ του, ο οποίος έδειχνε να είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Διαβάστε επίσης

Μίτσελ, ο πενηντάρης!

Μίτσελ, ο πενηντάρης!

Ο Ισπανός τεχνικός είδε την ομάδα του να επικρατεί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, γεγονός το οποίο σήμανε την 50ή νίκη του, στον πάγκο των Πειραιωτών.