Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Βόλος κάνει Λεωφόρο το Πανθεσσαλικό

Ο Βόλος κάνει Λεωφόρο το Πανθεσσαλικό
Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022 - 11:40

Ο Βόλος είχε ανακοινώσει τον Ιούλιο ότι εισιτήρια σε φιλοξενούμενους θα δίνει μόνο με προϋποθέσεις. Αν η ομάδα ζητά επίσημα εισιτήρια και αναλαμβάνει την ευθύνη για τους οπαδούς της, είχε πει η ομάδα του Μπέου. Φαίνεται πως ο Παναθηναϊκός δεν ζήτησε από τον Βόλο εισιτήρια, αλλά να παίξει… εντός έδρας. Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι κάνει το γήπεδο της ομάδας του… Λεωφόρο, ο Αχιλλέας Μπέος. Δίνει 5.000 εισιτήρια και πιθανώς και περισσότερα, στον Παναθηναϊκό. Αντρίκεια, όχι λογοτιμητικά, όπως είχε πει και στην ανακοίνωσή του, τότε, τον Ιούλιο.

Εντάξει δεν μας κάνει εντύπωση. Έχουμε δει Αεκτζήδες να κάνουν κατάληψη στο Πανθεσσαλικό. Παναθηναϊκούς, Παοκτζήδες. Όλους εκτός από τους Ολυμπιακούς, οι οποίοι στον Βόλο αντιμετωπίζονται διαφορετικά. Παραδοσιακά…

Θα επανέλθουμε όταν ο Ολυμπιακός πρόκειται να παίξει στον Βόλο, για να δούμε τι στάση θα κρατήσει τότε η ΠΑΕ, απέναντι στους οπαδούς του Ολυμπιακού…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Μίτσελ, ο πενηντάρης!

Μίτσελ, ο πενηντάρης!

Ο Ισπανός τεχνικός είδε την ομάδα του να επικρατεί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, γεγονός το οποίο σήμανε την 50ή νίκη του, στον πάγκο των Πειραιωτών.