Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και 38άρης και καθοριστικός γίνεται; Ε, ναι! (video)

Και 38άρης και καθοριστικός γίνεται; Ε, ναι! (video)
Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022 - 13:34

Είναι τρομερό αυτό το οποίο κάνει ο Βαλμπουενά. Στην έδρα του Παναιτωλικού έχει… γκολ, έχει ασίστ, έχει γενικά ΤΡΟΜΕΡΗ παρουσία. Και αποδεικνύει ξανά ότι και στο Αγρίνιο νιώθει σαν… στο σπίτι του, αλλά και καθοριστικός μπορεί να είναι για τον Θρύλο! Ακόμη και τώρα, στα 38 του χρόνια. Ο Γάλλος είναι σε άλλο επίπεδο και καταφέρνει να διατηρεί εαυτόν σε τρομερή κατάσταση. Να δίνει «το κάτι παραπάνω» στην ομάδα. Και 38άρης και καθοριστικός γίνεται; Ε, ναι! Και ο Ματιέ το απέδειξε. Ξανά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Αναλυτικά η Σούπερ Λιγκ αναφέρει:

Ο 38αρης Βαλμπουενά

Το πρώτο γκολ του μετά τα 38α γενέθλια του σημείωσε ο Ματιέ Βαλμπουενά και με αυτό κέρδισε δύο θέσεις στον πίνακα με τους γηραιότερους σκόρερ της κατηγορίας όλων των εποχών. Πλέον βρίσκεται στην 7η θέση και άφησε πίσω του τον Ηλία Κώτσιο και τον Κώστα Βασιλακάκη που δεν είχαν συμπληρώσει τα 38 τους χρόνια όταν σκόραραν για τελευταία φορά στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης