Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βάζει σταδιακά ολοένα και περισσότερο τον Φορτούνη

Βάζει σταδιακά ολοένα και περισσότερο τον Φορτούνη
Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022 - 13:49

Η επιστροφή του Κώστα Φορτούνη σκόρπισε χαμόγελα στις τάξεις του Ολυμπιακού. Ο Έλληνας άσος δήλωσε παρών. Μπήκε και έπαιξε, έστω και για λίγο. Γεγονός το οποίο από μόνο του είναι θετικό και δείχνει ότι η επιστροφή του, για τα καλά, στην ενεργό δράση, είναι θέμα χρόνου. Χρόνου συμμετοχής εν προκειμένω. Γιατί αυτός ήταν λίγος, στο Αγρίνιο. Αλλά ίσα-ίσα για να δώσει στον Έλληνα άσο την αίσθηση της επιστροφής σε επίσημο αγώνα. Έπαιξε μόλις λίγα λεπτά στο Αγρίνιο, αναμένεται να πάρει ακόμη περισσότερο χρόνο συμμετοχής, απέναντι στη Λαμία, την Κυριακή.

Ο Μίτσελ προσανατολίζεται στο να καταφέρει να βάλει ακόμη περισσότερο τον Φορτούνη στην «εξίσωση», στα προσεχή ματς πρωταθλήματος. Μπορεί να μην είναι στη βασική 11άδα ή για ένα ημίχρονο, αλλά στόχος είναι σταδιακά ο εξαιρετικός μεσοεπιθετικός να αρχίσει να παίρνει ολοένα και περισσότερο χρόνο στο γήπεδο.

Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς παίκτες στη θέση του Φορτούνη, αλλά η ποιότητα του έμπειρου άσου τον κάνει να ξεχωρίζει. Και δεδομένα μπορεί να προσφέρει περισσότερα πράγματα, μπαίνοντας ακόμη περισσότερο στο κλίμα και «δένοντας» με τους συμπαίκτες του.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης