Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σενάρια για Αμπουμπακάρ Καμαρά!

Σενάρια για Αμπουμπακάρ Καμαρά!
Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022 - 13:21

Φημολογία ότι το μέλλον του Αμπουμπακάρ Καμαρά στον Ολυμπιακό δεν είναι και τόσο σίγουρο έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα. Για την ακρίβεια, στη Θεσσαλονίκη αναφέρουν πως ο επιθετικός του Θρύλου εξετάζεται από τον Άρη για το χειμερινό μεταγραφικό παζάρι, κοινώς για τον Ιανουάριο.

Στον Ολυμπιακό προφανώς και δεν μπορούν να είναι ικανοποιημένοι με την προσφορά του επιθετικού από τη Μαυριτανία. Αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι και πέρα από κάποια λίγα παιχνίδια που το... πάλεψε, γενικότερα δεν έχει σταθεί καλά. Φαίνεται ότι δεν έχει «δέσει». Και στην τελική, ο Ολυμπιακός δεν πήρε έναν παίκτη για να πεις ότι «πάλεψε». Δεν υπάρχει, όμως, ο ίδιος προβληματισμός με εκείνον που υπάρχει για τον Ουί Τζο Χουάνγκ, με τη διαφορά ότι ο ένας είναι δανεικός και μπορεί να επιστραφεί στην ομάδα του (Νότιγχαμ Φόρεστ), ενώ για τον άλλον ξοδεύτηκαν αρκετά χρήματα το καλοκαίρι για να πιάσει Λιμάνι.

Προφανώς και δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση ακόμη στον Ολυμπιακό, όμως όσο συνεχίζεται η κατάσταση, είναι ένα θέμα που θα απασχολήσει την ομάδα σοβαρά. Την ίδια ώρα, όπως προαναφέραμε, στη Θεσσαλονίκη γράφεται ότι ο Αμπουμπακάρ Καμαρά είναι στη λίστα του Άρη για τον Ιανουάριο...

Διαβάστε επίσης