Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επόμενη στάση, «διπλό» στη Φράιμπουργκ! (photos)

Επόμενη στάση, «διπλό» στη Φράιμπουργκ! (photos)
Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 - 10:24

Όλα τα βλέμματα είναι τώρα στραμμένα στη Γερμανία. Στη Φράιμπουργκ. Εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει το βράδυ της Πέμπτης να προσφέρει στον κόσμο του αυτό που… του «χρωστάει» φέτος. Ένα μεγάλο ματς. Ένα μεγάλο ευρωπαϊκό παιχνίδι, το οποίο θα συνοδεύσει με ένα εξίσου μεγάλο αποτέλεσμα, το οποίο θα του επιτρέψει να διεκδικήσει την τελευταία αγωνιστική, απέναντι στη Ναντ, την πρόκριση στο Conference League. Και το πρωί της Τετάρτης, ο Ολυμπιακός μπήκε σε mood Ευρώπης.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Η αποστολή αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης για τη Γερμανία, όπου την Πέμπτη θα παίξει τα… ρέστα του στον έβδομο όμιλο. Και, σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα στη Γαλλία, ανάμεσα σε Ναντ και Καραμπάγκ, να διεκδικήσει την πρόκριση και να συνεχίσει στην Ευρώπη. Ο Θρύλος προχωρά με το πρόγραμμά του, καθώς το ματς στη Γερμανία φτάνει και το ενδιαφέρον κορυφώνεται.

Με πτήση τσάρτερ ο Θρύλος στη Γερμανία και πάμε να πάρουμε εικόνα από το αεροδρόμιο:

Διαβάστε επίσης