Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για άλλους «περάστε κόσμε», για τον Ολυμπιακό… τείχος

Για άλλους «περάστε κόσμε», για τον Ολυμπιακό… τείχος
Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 - 10:56

Αδιανόητα σκηνικά συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η αντιμετώπιση των οπαδών του Ολυμπιακού, σε σχέση με άλλους οπαδούς (Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) στο γήπεδο του Βόλου είναι πραγματικά διαφορετική. Εδώ και χρόνια, έχουν κάνει… παρέλαση στον Βόλο οι οπαδοί όλων των ανταγωνιστών του Θρύλου. Και οι ΓΑΥΡΟΙ… δεν.

ΟΚ, είναι γνωστή η αντιμετώπιση, την οποία έχει η συγκεκριμένη ομάδα και ο πρόεδρος/διερμηνέας της, απέναντι στον Ολυμπιακό. Δεν χάνει ευκαιρία να βάλλει κατά του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη, είτε με ανακοινώσεις, είτε με προσωπικές δηλώσεις του. Είτε και με τον τρόπο, με τον οποίο αντιμετωπίζει τους οπαδούς της ομάδας του Πειραιά, οι οποίοι είναι γνωστό πια ότι στον Βόλο… δεν είναι ευπρόσδεκτοι. Αν και στην πόλη ακόμη, οι ΓΑΥΡΟΙ είναι μπόλικοι.

Την ίδια ώρα, ανοίγεται… διάλογος με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, από τους οποίους η ομάδα του Βόλο ζητάει να… σεβαστούν τη φιλοξενία και να… απολαύσουν τη διαμονή τους. Για άλλους «περάστε κόσμε», για τον Ολυμπιακό τείχος. Τι να λέμε…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης