Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φτιάξε μια βραδιά… Άρσεναλ!

Φτιάξε μια βραδιά… Άρσεναλ!
Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 - 09:40

Ακόμη ένα μεγάλο ευρωπαϊκό βράδυ καλείται να ζήσει και να πανηγυρίσει απόψε, ο Θρύλος! Στις 22:00 η «μάχη» του Θρύλου με τη Φράιμπουργκ εκτός έδρας, για την πέμπτη αγωνιστική του Europa League και στόχος να ζήσουμε ένα υπέροχο ευρωπαϊκό ματς! Σαν εκείνα τα οποία έχουμε ζήσει κατά κόρον, στο πλευρό της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας. Του μόνιμου εκπροσώπου της Ελλάδας στην Ευρώπη, όταν όλοι οι άλλοι… αράζουν στον καναπέ και κάνουν κριτική.

Και το αποψινό παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο και δεν επιτρέπει περιθώρια για… χαλάρωση. Ο Ολυμπιακός θέλει το ίδιο αποτέλεσμα με τη Ναντ, η οποία παίζει απέναντι στην Καραμπάγκ. Με φόντο τη θέση στον όμιλο, η οποία θα τον οδηγήσει στο Conference League, ο Ολυμπιακός θέλει να δείξει ότι το καλό, ευρωπαϊκό του κοστούμι είναι ακόμη… της μόδας και μπορεί να του δώσει εκείνο το οποίο κυνηγά, στην προσπάθειά του να παίζει στην Ευρώπη και το ’23.

Μια βραδιά… Άρσεναλ καλείται να φτιάξει και απόψε ο Θρύλος! Να κάνει ένα μεγάλο «διπλό» και να δείξει ότι ακόμη και έχοντας βρεθεί σε δεινή βαθμολογική θέση στον όμιλο, κανείς δεν πρέπει να τον ξεγράφει. Και κυρίως εκείνοι οι οποίοι βγάζουν το… ψωμί τους, με το να τον αμφισβητούν. Πάμε Θρύλε!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ρίξε κόκκινο στη νύχτα!

Ρίξε κόκκινο στη νύχτα!

Ο Ολυμπιακός παίζει σε διπλό, ευρωπαϊκό, ταμπλό το βράδυ της Πέμπτης (27/10): Στις 19:45 υποδέχεται τη Μονακό για την Ευρωλίγκα, στις 22:00 φιλοξενείται από την Φράιμπουργκ για το Europa League...