Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παρών και ο δωδέκατος, περίπου 2.000 ΓΑΥΡΟΙ στο γήπεδο!

Παρών και ο δωδέκατος, περίπου 2.000 ΓΑΥΡΟΙ στο γήπεδο!
Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 - 10:59

Ο Ολυμπιακός δεν θα είναι μόνος του, ούτε στη Γερμανία. Ποτέ δεν είναι μόνος του και δεν θα είναι. Ο κόσμος του φροντίζει για αυτό, σε όλα τα γήπεδα στην Ευρώπη. Έτσι και στο γήπεδο της Φράιμπουργκ, στο οποίο οι ΓΑΥΡΟΙ θα δώσουν απόψε το παρών. Και μάλιστα σε ικανό αριθμό. Περίπου 2.000 οπαδοί του Ολυμπιακού θα είναι παρόντες απόψε, στο γήπεδο στο οποίο ο Θρύλος παίζει εν πολλοίς το ευρωπαϊκό του μέλλον! Ένας σημαντικός αριθμός, αν μη τι άλλο.

Πολλοί είναι οι φίλοι της ομάδας του Πειραιά, οι οποίοι ταξιδεύουν από τις γύρω χώρες, αλλά και από τη Γερμανία. Η δίψα των οποίων να δουν τον Ολυμπιακό είναι πάντα μεγάλη. Και έτσι, δεν χάνουν ευκαιρία να δώσουν το παρών απόψε, στο Europa Park Stadium, για να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα και να τη στηρίξουν.

Φυσικά, οπαδοί του Θρύλου έχουν ταξιδέψει και απόψε την Ελλάδα και θα είναι δίπλα στην ομάδα, σε αυτή τη δύσκολη αποστολή, την οποία εκείνη έχει απόψε, απέναντι στη Φράιμπουργκ. Οι ΓΑΥΡΟΙ έχουν δώσει το παρών σε μεγάλα ματς του Ολυμπιακού και έχουν στηρίξει σε όλα τα γήπεδα της Ευρώπης, όπου έχει παίξει ο Θρύλος. Το ίδιο θα κάνουν και απόψε.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Φτιάξε μια βραδιά… Άρσεναλ!

Φτιάξε μια βραδιά… Άρσεναλ!

Στις 22:00 η «μάχη» του Θρύλου με τη Φράιμπουργκ εκτός έδρας, για την πέμπτη αγωνιστική του Europa League και στόχος να ζήσουμε ένα υπέροχο ευρωπαϊκό βράδυ!