Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έντονη ανησυχία για τον Γκάρι, εν αναμονή εξετάσεων

Έντονη ανησυχία για τον Γκάρι, εν αναμονή εξετάσεων
Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2022 - 10:56
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή διάγνωση για τον Γκάρι Ροντρίγκες. Μόνο μία πρώτη εικόνα, ας πούμε. Ο έμπειρος εξτρέμ στάθηκε άτυχος στο ματς της Πέμπτης, στο Europa League και δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την εξαιρετική προσπάθεια του. Ο διεθνής εξτρέμ του Ολυμπιακού αποχώρησε στο 39’ του αγώνα με τη Φράιμπουργκ και δυστυχώς οι φόβοι για τον τραυματισμό του είναι έντονοι.

Η κατάσταση του Γκάρι προδιαθέτει για… θλάση. Κάτι το οποίο άπαντες στην ομάδα ελπίζουν να αποφύγουν. Ο Γκάρι Ροντρίγκες ήταν εξαιρετικός στη Γερμανία, όσο έπαιξε. Και η αλήθεια είναι πως αποτελεί έναν κορυφαίο εξτρέμ του Θρύλου, ο οποίος δίνει πολλά σε δημιουργία και συνολική ποιότητα, στην ομάδα.

Ο Θρύλος έχει ανάγκη τον Γκάρι στα προσεχή ματς του. Και δη στα ντέρμπι. Έχει ανάγκη την ποιότητά του και την ικανότητά του, στο γήπεδο. Η κατάσταση του Γκάρι θα κριθεί σήμερα Παρασκευή 28/10, οπότε θα υπάρξουν και περισσότερα νέα, για τον τραυματισμό του. Αναμένουμε τις εξετάσεις με αγωνία…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Για την Ελλάδα (photo)

Για την Ελλάδα (photo)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός έστειλαν μήνυμα για την Εθνική Εορτή της 28ης Οκτωβρίου.