Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις...

Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις...
Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2022 - 16:09

Διαδικαστικό το ματς με τη Ναντ. Δεν θα ασχοληθούμε παραπάνω από όσο πρέπει. Δεν θα το παρατήσουμε κιόλας. Δεν είναι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και λοιποί, ο Ολυμπιακός. Θα παλέψει να κλείσει τη χρονιά στην Ευρώπη με τρίποντο και να φάσεις τους 5 βαθμούς συνολικά στον όμιλο. Συγκομιδή η οποία δεν μας αντιπροσωπεύει, αλλά πάλι, μπροστά στους πουθενάδες, τους άφαντους, κάτι θα έχει προσφέρει ο Ολυμπιακός στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μόνο εκείνος παλεύει, άλλωστε…

Πριν τη Ναντ, έχει Λαμία. Το παίρνεις το ματς και προχωράς. Χωρίς πολλά-πολλά. Με Μπακμπού, με Χάμες, με Σαμασέκου να επιστρέφουν. Μπαίνεις, νικάς, γεια σας. Απλά τα πράγματα και δεν χρειάζεται ο Ολυμπιακός να τα… περιπλέξει. Την Κυριακή κάνεις τρίποντο και πας παρακάτω.

Που; Ξέρεις… Εκεί όπου μετράει πραγματικά… Ένα μόνο σου ζητάμε, Θρύλε. Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις… Ακολουθεί η Λεωφόρος. Και αν και είναι ακόμη νωρίς, στην πραγματικότητα ΠΟΤΕ δεν είναι πολύ νωρίς για να έχει ο Ολυμπιακός το μυαλό του στο πως θα νικήσει τον Παναθηναϊκό και θα «αλώσει» τη Λεωφόρο.

Το σκηνικό είναι ιδανικό. Οι απέναντι τον έχουν πάρει… ψηλά τον αμανέ. Νομίζουν ότι είναι από τώρα πρωταθλητές. Στο χέρι του Θρύλου είναι να τους δείξει ότι τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ πρωταθλητή… δεν τον ξεγράφεις…

«Θρύλε μου σ’ αγαπώ και ας μου κάνεις γκέλες… Ένα μόνο σου ζητώ…», λέει το σύνθημα των οπαδών του Ολυμπιακού… Και η ομάδα καλείται να νικήσει στη Λεωφόρο. Όταν έρθει η ώρα, να είναι έτοιμη. Και να κάνει αυτό που πρέπει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης