Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μίτσελ βγήκε μπροστά με ομιλία στους παίκτες του!

Ο Μίτσελ βγήκε μπροστά με ομιλία στους παίκτες του!
Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022 - 10:18

Το να είσαι προπονητής σε μια ομάδα δεν σημαίνει μόνο να καθοδηγείς τους παίκτες τακτικά στο γήπεδο. Δεν σημαίνει να έχει την ευθύνη μόνο των αγωνιστικών θεμάτων. Κάθε άλλο. Πρέπει να είναι και ψυχολογος, να είσαι και καθοδηγητής συνολικά, προς τους παίκτες τους οποίους έχεις στο πλευρό σου. Αυτό κάνει και ο Μίτσελ αυτή τη στιγμή. Σε μια στιγμή απογοήτευσης, από τον αποκλεισμό στην Ευρώπη. Δείχνει τον δρόμο. Καθοδηγεί και αναπτερώνει.

Ο Μίτσελ βγήκε μπροστά με ομιλία στους παίκτες του! «Πάμε για το πρωτάθλημα», το βασικό μήνυμα του Ισπανού τεχνικού, ο οποίος ξέρει ότι η ομάδα την οποία έχει στα χέρια του, μπορεί και φέτος να πανηγυρίσει τίτλους!

«Είμαι περήφανος για ό,τι κάνατε σήμερα (την Πέμπτη) εδώ. Μην σκύβετε το κεφάλι. Να είστε χαρούμενοι για τον τρόπο που παίξατε, για τον χαρακτήρα που βγάλατε στο γήπεδο. Δείξατε σήμερα τι μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός.

Είναι μια κακή ημέρα, ένα κακό αποτέλεσμα, αλλά έχουμε μπροστά μας πολλούς στόχους, τους οποίους πρέπει να πετύχουμε. Πάμε τώρα να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Πάμε να δείξουμε σε όλους πως αυτή μας η εμφάνιση είναι ένα μήνυμα. Μην το βάζετε κάτω, μην απογοητεύεστε.

Πάμε για τους επόμενους στόχους. Πιστεύω σε εσάς. Και θα τα καταφέρουμε», είπε με μεγάλη ένταση στη φωνή του ο Μίτσελ, απευθυνόμενος στην ομάδα του!

Μένει να φανεί εάν οι ποδοσφαιριστές του πήραν το μήνυμα. Αξίζουν πολλά και πρέπει να το δείξουν στο γήπεδο…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης